Elisa liittymät

Elisa puhelinliittymä netistä nopealla yhteydellä

Elisa on kotimainen teleoperaattori, jota käyttää suuri joukko ihmisiä. Heillä on jo nyt jopa 2,8 miljoona yritys- ja henkilöasiakasta ja verkossa yli 6,2 miljoonaa liittymää. Suuren suosion takana on nopeus, monipuolinen puhelinpaketti – sekä laitetarjonta. 4G yhteyttä käyttää tällä hetkellä 99% suomalaista ja markkinoille on kovaa vahtia asennettu 5G – verkkoa, joka toimii jo hyvin suuremmissa kaupungeissa.

4G:n kuuluvuun ulottuu koko Suomen alueelle, eikä katkoksia juurikaan ole haivattu. Syrjäisemmillä seuduilla yhteyden kanssa voi olla ongelmia, joten varmistaaksesi alueen kuuluvuuden, ota tarkasteluun selkeä Elisan kuuluvuuskartta. 4G:n toimivuuden lisäksi Elisa panostaa aktiivisesti tuotekehitykseen ja laajentaa uuden sukupolven huippunopeaa 5G-verkkoa.

Kaikki käyttäjät eivät kuitenkaan tarvitse huippunopeaa verkkoa, vaan heille sopii hyvin tiedon hankintaan, puheluihin sekä viestittelyyn kevyempi versio. Tähän tarkoitukseen Elisa palvelusta löytyy myös hyviä vaihtoehtoja runsaasti. Myös lapset ja koululaiset on huomioitu puhelinliittymä tarjonnassa. Elisa liittymät ottavat huomioon kaikki käyttäjät tasapuolisesti.

Katso myös Elisa liittymät – RadioMega.fi

 

Elisalla monipuoliset ja reilut puhelinliittymät

Elisan liittymät myydään aina ilman kytkykauppaa tai sitoutumispakkoa. Hintaan sisältyy myös aina normaalihintaiset puhelut sekä tekstiviestit. Voit soittaa puheluita ja käyttää dataa vapaasti nopealla yhteydellä Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. EU-datapaketti on myös paljon matkustelevalle turvallinen ja nopea vaihtoehto. Puhelinliittymissä on aina kiinteä kuukausimaksu, joten puhelinlaskuissa ei pääse tulemaan yllätyksiä. Tiedät aina paljonko maksat, vaikka puhelimen käyttö vaihtelisi jonkin verran eri kuukausina. Elisa tarjoaa myös vaihtelevasti käyttäjille erilaisia liittymätarjouksia. Käyttäjä voi milloin vain päivittää liittymän toiseen, jos käyttötottumuksissa tulee muutoksia.

Katso myös Elisa liittymät – Liittymätarjous.fi

 

Elisalta matkapuhelimet ja tabletit reilulla kaupalla

Elisa tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman erilaisia matkapuhelimia, tabletteja sekä muita viihdelaitteita. Tarjolla on tämän hetken suosituimmat merkit kuten, Apple, Huawei, OnePlus, Nokia sekä Samsung.

Matkapuhelimet sekä tabletit ovat nykypäivänä monien käytössä. Laitteita tarvitsee opiskeluun, töiden tekemiseen, elokuvien ja videoiden katseluun. Ongelmana vain on usein laitteiden kovat hinnat. Hyvillä ominaisuuksilla ja erinomaisella suorituskyvyllä varustellusta matkapuhelimesta tai läppäristä saat helposti maksaa jopa tuhansia euroja. Tällaiset summat haukkaavat nopeasti kuukausipalkasta ison siivun.

Elisa teleoperaattori tarjoaa tähän käyttäjälle selkeän ratkaisun. Laajasta matkapuhelin, läppäri ja tabletti valikoimasta asiakas saa valita mieluisan merkin ja mallin. Tämän jälkeen laite lisätään ostoskoriin ja tarvittavat tiedot lisätään lomakkeeseen. Jo muutaman päivän kuluttua matkapuhelin tai muu laite toimitetaan kotiovelle henkilön omaan käyttöön.

Matkapuhelimet tai muun hankitun laitteen maksaminen onnistuu joustavasti osamaksulla ja tähän käyttäjä saa jopa 36 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lisäksi laitteeseen tulee kaupanpäälle kolmen vuoden takuu.

Lue lisää aiheesta Elisa nettiliittymät – VertaaLiittymät.fi

Jätä palaute tai kommentti alla olevalla lomakkeella

      Jätä kommentti