Lainalaskuri

Tarjoamme palvelumme käyttäjille maksuttoman lainalaskurin, jonka avulla lainan kulujen ja korkojen hahmottaminen on todella helppoa.

Voit laskea eri suuruisten lainojen kuukausierät, korot ja lyhennyserät vain muutamalla klikkauksella.

Voit myös vertailla kuukausierän suuruutta annuiteetti ja tasalyhennys vaihtoehdoilla.

Valmiin maksusuunnitelman voit tallentaa omalle koneellesi kätevästi ilmaisena PDF-tiedostona.

Ota ilmainen lainalaskuri rohkeasti käyttöösi, muuttele lainasummaa ja laina-aikaa niin monta kertaa kuin on tarve.

Lainalaskurin avulla on helppoa hahmottaa millainen laina on taloudellisesti järkevää ottaa.

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

–  Kokeile myös kotimaista Lainalaskuri.fi palvelua ja VertaaLainaa.fi palvelun lainalaskuria –

Lainalaskuri auttaa vertailemaan lainoja

Lainojen vertailu on aina tärkeää ja erittäin kannattavaa. Se voi kuitenkin toisinaan tuntua varsin monimutkaiselta ja hankalalta.

Tämän vuoksi haluamme tarjota ilmaisen lainalaskurin, jolla on helppo laskea ja vertailla eri lainapalveluiden lainojen kuluja. Lainalaskuri näyttää minkä tahansa lainasumman korkojen osuuden ja lainasta maksettavan kokonaissumman koko laina-ajalle.

Voit myös tallentaa laskemasi lainan maksusuunnitelman omalle koneellesi. Maksusuunnitelma näyttää laskemasi lainan kuukausierät ja koron osuuden.

Toki lainalaskurin antamat lukemat ovat arvioita lainan kuluista ja korkomaksuista. Tarkan arvion lainastasi saat pyytämällä maksuttoman lainatarjoukset tarkempaan vertailuun.

Kun olet arvioinut paljonko haet lainaa, voit täyttää Digipaper.fi sivustolla minkä tahansa lainapalvelun lainahakemuksen ja katsoa millaisen henkilökohtaisen lainatarjouksen saat pankilta tai rahoitusyhtiöltä.

 

Laske myös pienten lainojen korot ja kuukausierät

Monesti lainalaskuria käytetään vain kun haetaan suurempaa lainaa. Me kuitenkin suosittelemme tarkkaa lainavertailua kaikkien lainojen kohdalla, lainasumman suuruuteen katsomatta.

Olipa lainan tarpeesi pieni pikavippi tai suurempi kulutusluotto, kannattaa niiden kulut ja korot vertailla erittäin tarkasti.

 

Vältä maksuvaikeudet, valitse riittävän pitkä maksuaika lainallesi

Maksuvaikeudet alkavat yleensä siitä, kun haetun lainan kuukausierä jää maksamatta. Yleensä tämä tilanne johtuu jostain muusta yllättävästä rahanmenosta, joka on osunut lähelle lainanlyhennyksen maksupäivää. Lainanlyhennyksen maksamatta jättämisestä koituu aina ikäviä lisäkuluja viivästyskoron ja maksumuistutusten muodossa.

Tämän yleisen ongelman voi kuitenkin välttää varsin yksinkertaisella toimenpiteellä.

Kun haet lainaa, älä ota siihen sen kokoista kuukausierää jonka pystyt juuri ja juuri maksamaan kuukausittain.

Sen sijaan valitse lainallesi sen kokoinen kuukausierä, että sen maksamisen jälkeen voit vielä laittaa hieman rahaa säästöön pahan päivän varalle.

Näin toimimalla voisit lyhentää lainaa ja samalla kerryttää säästöjäsi kuukausittain.

Sitten jos eteesi osuu jokin yllättävä meno, voit paikata sen omilla säästöilläsi ilman että se vaikuttaisi mitenkään oman lainasi lyhennykseen ja takaisinmaksuun.

 

Laskettuasi lainan kulut, vertaa myös lainaehtoja

Vaikka aina painotamme asiakkaitamme keskittymään lainan kulujen ja korkojen vertailuun, on lainaehtojen vertailu aivan yhtä tärkeää.

Lainojen kulujen vertailu lainalaskurin avulla on varsin helppoa ja nopeaa, mutta lainaehtojen vertailu on hieman monimutkaisempaa.

Tämän vuoksi kannattaa aina ensin vertailla lainojen kuluja ja poimia sieltä halvimmat lainat jatkovertailuun.

Tässä vaiheessa tuleekin siis perehtyä tarkasti lainojen lainaehtoihin, kuten: maksuaikaan, maksuvapaisiin, lyhennysvapaisiin, lainan korotukseen jne…

Lainaa vertaillessa kannattaa pitää mielessä se, että mitä joustavampi lainan takaisinmaksu on, sitä helpompi sitä on myös maksaa takaisin.

 

Arvostele sivu

Oliko Lainalaskuri-sivusta sinulle hyötyä? Anna oma arviosi sivusta:

[Total: 2   Average: 4.5/5]