Mistä lainaa velkojen maksuun?

Mistä lainaa velkojen maksuun

Kannattaako lainaa hakea muiden velkojen maksuun?

Sanotaan että lainaa ei koskaan kannata maksaa lainalla ja tuo on varmasti totta monessa tapauksessa.

Mutta on olemassa myös tapauksia joissa vanhojen lainojen tai muiden velkojen maksaminen lainalla on kannattavaa.

Esimerkkinä voidaan käyttää esimerkiksi sitä, että jos on hakenut useita korkeakorkoisia pikalainoja tai joustoluottoja, olisi ehkä viisasta maksaa ne pois edullisemmalla pankkilainalla.

Kun maksaa montaa lainaa samanaikaisesti, maksaa silloin myös lainojen kiinteät kulut moninkertaisina.

Lainojen yhdistäminen on siis järkevää ja taloudellisesti kannattavaa, mutta mistä ihmeestä tuota yhdistelylainaa sitten voi hakea?

Netissä toimii monia erilaisia pankkeja ja muita luotonantajia, eikä niiden vertailu ole aina kovin helppoa.

Tämän vuoksi suosittelemmekin käyttämään netin maksuttomia lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita, kuten VarmaLaina.fi tai VertaaLainaa.fi.

Näiden palveluiden avulla tavoitat jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella.

 

Lainojen yhdistäminen ei poista ongelmaa

Kun päätät hakea lainaa velkojen maksuun, tulee sinun olla varma että et ajaudu syvemmälle ongelmiin lainojen kanssa.

Vaikka lainojen yhdistäminen voikin tuoda taloudellista ja henkistä helpotusta arjen pyörittämiseen, ei se kuitenkaan poista alkuperäistä ongelmaa.

Moni joka on yhdistänyt useat pienet lainat yhdeksi lainaksi, on jatkanut rahan vastuutonta käyttämistä ja ajautunut uudelleen samoihin ongelmiin.

Onkin sanomatta selvää että silloin mikään lainojen yhdistäminen ei enää pelasta taloutta, jos rahan käyttötapoihin ei saada muutosta.

Jos siis olet ensimmäistä kertaa yhdistämässä lainojasi, muista sitoutua tuon uuden yhdistelylainan hoitamiseen vastuullisesti, äläkä missään tapauksessa hae uutta lainaa sinä aikana kun maksat tuota yhdistelylainaasi takaisin.

 

Näin teet lainojen yhdistämisestä helppoa

Jos olet tullut siihen lopputulokseen että lainojen yhdistäminen voisi auttaa sinua, suosittelemme että kilpailutat yhdistelylainasi usealla eri pankilla.

Me teemme yhteistyötä yhden suomen tunnetuimman lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen palvelun (VertaaLainaa.fi) kanssa.

Jos haluat että he kilpailuttavat pankit puolestasi, voit täyttää heidän maksuttoman lainahakemuksen joko heidän sivustolla: VertaaLainaa.fi tai meidän sivustollamme: Hae lainaa.

Netissä toimii myös muita hyviä palveluita, kuten: VarmaLaina.fi & LainanKilpailuttaja.fi joita voit käyttää yhdistelylainan hakemiseen.

9 Keskiarvo

Jussi
8.5
Palvelun arvosana: 5 (2 ääntä)
Jätä palaute tai kommentti alla olevalla lomakkeella

      Jätä kommentti