Tietoa palvelusta

Tietoa DigiPaper.fi palvelusta

DigiPaper.fi on kaikille kuluttajille tarkoitettu täysin maksuton palvelu, joka tarjoaa kattavasti tietoa suomen lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Palvelussamme esitellään ja vertaillaan kaikki suomen tunnetuimmat lainapalvelut, jotka myöntävät lainaa netissä. DigiPaper.fi sivustoa ylläpitää kotimainen yhtiö nimeltä WebCube Oy, joka on erikoistunut rahoituspalveluiden ja lainatuotteiden vertailuun ja kilpailuttamiseen. WebCube Oy on esitellyt, vertaillut ja kilpailuttanut netin lainapalveluita jo vuodesta 2010 saakka, joten heillä on erittäin paljon tietoa eri lainatuotteista ja kaikista suomen lainapalveluista.

 

Kuka voi käyttää palvelua?

Palveluamme voivat käyttää kaikki suomen kansalaiset, jotka haluavat tutustua netin lainapalveluihin ja hakea edullista lainaa netistä. Palvelumme käyttäminen on aina täysin maksutonta.

 

Onko palvelussa oleva tieto ajan tasalla?

Palvelua päivittää WebCube Oy:n henkilökunta tarvittaessa useita kertoja viikossa. Aina kun jonkin lainapalvelun tuotteet tai hinnat muuttuvat, ne pyritään päivittämään palveluun välittömästi.

 

Miten palvelun ylläpito rahoitetaan jos se on ilmainen käyttäjälle?

Palvelussa esillä olevien lainapalveluiden linkit ovat mainoslinkkejä, joista sivuston omistaja saa mainostuloja. Näillä tuloilla maksetaan sivuston ylläpito- ja henkilöstökulut. Mainostuloista riippumatta sivustolla esitetyt tiedot ovat täysin puolueettomia, eikä lainapalveluita korosteta sen perusteella kuinka paljon he maksavat sivuston omistajille. Uskomme vahvasti siihen että kun pidämme palvelun 100% puolueettomana ja mainostuloista riippumattomana lainavertailupalveluna, pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja hyödyn. Tämän tyyppinen puolueeton toiminta on hyödyksi meille ja palvelun käyttäjälle, sillä hyvä käyttökokemus edesauttaa palvelumme käyttämistä myös toistamiseen.

 

Onko palvelussa esillä kaikki suomen lainapalvelut?

Tällä hetkellä emme pysty tarjoamaan kaiken kattavaa lainavertailupalvelua, sillä osa lainapalveluista ei halua keskittyä lainaamiseen verkossa. Tämän vuoksi esittelemme vain ne palvelut, jotka haluavat kehittää omaa toimintaansa ja luotonmyöntämistä netissä. On myös paljon lainapalveluita joilla on useita eri “brändejä”, joten näissä tapauksissa esittelemme vain heidän parhaan lainatuotteensa.

 

Voinko hakea lainaa ilman luottotietoja?

Et voi. Yksikään lainapalvelu joita esittelemme, ei myönnä lainaa henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä.

 

Löysitkö palvelusta virheellistä tietoa?

Vaikka palvelua päivitetään usein, on kuitenkin mahdollista että sinne on voinut jäädä virheellistä tai vanhentunutta tietoa. Mikäli huomaat että palvelussamme on väärää tietoa, pyydämme että ilmoittaisit siitä meille. Meille on ensiarvoisen tärkeää että tarjoamme tuoretta ja ajan tasalla olevaa tietoa palvelumme käyttäjille.

Ilmoita meille virheellisestä tiedosta postitse tai sähköpostitse, niin korjaamme sen välittömästi.

Osoite:

WebCube Oy

Pl 13

63301 Alavus

Sähköposti: info@webcube.fi

Kotisivut: www.webcube.fi

 

Lue myös palvelumme Tietosuojaseloste ja Evästekäytäntö.