Avida Finans

Avida Finans tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia 2000 – 50 000 euron kulutusluottoja. Avida Finans AB on luottomarkkinayhtiö, joka toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Vakavaraisella yhtiöllä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa sekä Norjassa. Lainalle luotonsaaja saa takaisinmaksuaikaa lainasummasta riippuen 1 – 15 vuotta. Lainaa varten hakijan ei ole pakollista hakea henkilötakausta tai muuta vakuutta.

Avida Finans pankkipalvelun kautta on myös mahdollista yhdistää jo olemassa olevat vanhat lainat yhteen edullisempaan kokonaisuuteen. Hiljattain astuneen korkokattouudistuksen myötä vanhojen lainojen korkojen tarkistus on ajankohtaista, koska ennen lakiuudistusta lainan korko saattoi olla jopa 50 prosentin luokkaa. Enää lainan korko ei saa olla 20 prosenttia korkeampi. Kilpailuta laina ja katso millaisia lainatarjouksia voit uuden lainsäädännön myötä saada. Vaikka vanha lainasi ei olisi yli 20 % kannattaa laina silti uudelleen kilpailuttaa. Usein lainatarjoukset ovat olleet parempia, kun lainan kilpailutuksessa on mukana yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Kilpailuta Avida Finans ja 30+ muuta luotonantajaa

Avida Finans kulutusluotto

Avida Finans pankkilainaa voit hakea esimerkiksi remonttia, matkaa, juhlia, ajoneuvoa tai mitä tahansa muuta hankintaa varten. 2000 – 50 000 euron kulutusluotolla tekee helposti suurempiakin hankintoja tai laajemman remontin kotona tai mökillä. Avida Finans laina soveltuu hyvin myös vanhan olemassa olevan lainan uudelleen kilpailuttamiseen tai lainojen yhdistämiseen. Useat suomalaiset maksavat mieluummin yhtä edullisempaa lainaa, kuin montaa pientä lainaa korkeammalla lainakorolla. Takaisinmaksuaikaa Avida Finans lainaan saa jopa 15 vuotta.

Lainojen yhdistäminen onnistuu vaivattomasti Avidan kautta, jos hakijalla on esimerkiksi pikavippivelkaa, aikaisemmin otettuja kulutusluottoja, luottokorttivelkaa tai jotain osamaksuja. Pikavippien yhdistäminen yhteen selkeämpään ja edullisempaan kokonaisuuteen tuli suosituksi juuri korkokattouudistuksen myötä.

 

Vaatimukset lainanhakijalle

Avida Finans lainaehdot ovat seuraavat:

Hakijan tulee olla vähintään 24 – vuotias Suomen kansalainen tai vähintään kolme vuotta Suomessa asunut henkilö. Hakijan työstä tai eläkkeestä tulevat säännölliset tulot tulee olla vähintään 16 000 euron vuodessa. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintä. Lainaa ilman luottotietoja on mahdoton saada Avida Finans lainapalvelusta.

Lainakorko vaihtelee aina hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Sen vuoksi on tärkeää pyytää maksuttomat lainatarjoukset omilla tiedoillaan ja hakuehdoillaan. Ainoastaan näin hakija saa selville omat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Lainojen yhdistäminen

Avida Finans lainapalvelun kautta hakija voi yhdistää lainoja väliltä 2000 – 50 000 euroa.

Hakijan tulee alkuun laskea yhdistettävien lainojen yhteen laskettu summa. Tämän jälkeen hänen tulee täyttää lainahakemus, johon hän täyttää mm. lainasumman sopivalla takaisinmaksuajalla. Lainahakemus välitetään kaikille yhteistyöpankeille kilpailutettavaksi, jossa myös Avida Finans pankki on mukana.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee oman arvionsa siitä pystyvätkö tarjoamaan hakijalle yhdistelylainaa hänen antamillaan tiedoilla. Parhaassa tapauksessa lainatarjouksia tulee useita ja hakija pääsee vertailemaan minkä lainan hän haluaa hyväksyä. Hakijalla on myös täysi oikeus perua kaikki lainatarjoukset ilman mitään kuluja.

Lainan/lainojen kilpailuttaminen on aina täysin riskitöntä.

 

Lainan takaisinmaksu

Laina tulee maksaa aina takaisin suunnitellut lyhennysaikataulun mukaisesti. Avida Finans lainaan saa takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta ja lainaa lyhennetään kerran kuukaudessa lainasopimuksessa olevan päätöksen mukaan. Jos lainan takaisinmaksun kanssa asiakkaalla tulee ongelmia niistä kannattaa olla viipymättä yhteydessä lainanmyöntäjään. Maksamatta jätetty laina johtaa myöhemmin maksuvaikeuksiin.

 

Avida Finans lainaesimerkki:

Lainalaskurilla laskettu esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 12 000 €, 12,90 % nimelliskorolla ja 11 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 13,25 % ja kuukausieräksi 167,76 €.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

VertaaLainaa.fi | Avida Finans

Kilpailuta Avida Finans ja 30+ muuta luotonantajaa

Avida Finans yhteystiedot

Avida Finans AB

Suomi – Finland

Linnoitustie 6 B

02600 Espoo

Suomi – Finland

Sähköposti: luotto@avidafinans.fi

 

Mitä mieltä olet pankkilainasta Avida Finans?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 2   Average: 5/5]