Bank Norwegian

Bank Norwegian vippi jopa 60.000 euroaBank Norwegian on vuonna 2015 Suomen lainamarkkinoille tullut nettipankki, joka on noussut nopeasti suomalaisten suosioon.

He tarjoavat lainaa 1000 – 60.000 euroa, jonka hakeminen onnistuu helposti netin välityksellä. Heillä ei ole kivijalkapalvelua, vaan he toimivat ainoastaan netissä. Heidän kulutusluoton edullisuus ja hakemisen helppous on houkutellut suomalaisia hakemaan lainaa ja he ovatkin palvelleet jo tuhansia suomalaisia heidän rahoitustarpeissaan.

Heiltä voi hakea lainaa kaikki yli 23-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Pyydä lainatarjous Bank Norwegian pankista

Kilpailuta Bank Norwegian ja 30+ muuta luotonantajaa

Bank Norwegian kulutusluotto

Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoa, jota voi hakea 1000 – 60.000 euroa. Maksuaikaa lainalle voi valita joustavasti 1 – 15 vuotta.

Laina-ajan voit valita hakemusta tehdessä ja se vaikuttaa tulevaan kuukausierääsi. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Kuukausierän suuruus kannattaa valita siten, että pystyt helposti hoitamaan sen, vaikka sinulle tulisikin äkillisiä menoja.

Turhan pitkää maksuaikaa ei kannata valita, sillä silloin lainalle ehtii kertymään vain turhaan korkoja ja kuluja.

Bank Norwegian pankissa voi myös yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. Lainojen yhdistäminen on vuosi vuodelta suositumpaa, sillä se tuo säästön lisäksi myös selkeyttä oman talouden hallintaan. Bank Norwegian lainapalvelu lupaa myös lainojen yhdistämisen jälkeen maksaa lainansaajan vanhan lainan kokonaisuudessaan pois.

Bank Norwegian kulutusluotto on täysin vakuudeton laina, eikä siihen tarvita henkilötakaajia. Hakijalta vaaditaan kuitenkin riittävät tulot ja takaisinmaksukyky lainan saamiseksi.

Mikään ei kuitenkaan estä hakijaa ottamasta lainalleen takausta, jos sellainen helposti lähipiiristä löytyy. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, pienenee näin ollen myös lainantarjoajan luottotappioriski. Tästä syystä lainaa pystytään myöntämään mahdollisesti suurempi summa pidemmällä maksuajalla ja alhaisemmalla lainakorolla.

 

Näin haet lainaa Bank Norwegianilta

Lainan hakeminen onnistuu netin välityksellä ja voit tehdä hakemuksen tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Lainan haku onnistuu seuraavanlaisesti:

  • Siirry Bank Norwegianin sivulle klikkaamalla tästä.
  • Valitse sivulta “Hae kulutusluottoa”-osia
  • Valitse haluamasi lainasumma, sekä täytä henkilötiedot niille varattuihin kenttiin
  • Seuraavaksi sinun tulee täyttää tarkemmat tiedot esimerkiksi työsuhteesta, tulotiedoista ym.
  • Nyt pääset hyväksymään lainaehdot. Lainaehtojen hyväksymisen jälkeen Bank Norwegian tarkistaa luottotietosi sekä hakemuksesi tiedot
  • Kun Bank Norwegian on tarkistanut tietosi, saat lainapäätöksen. He saattavat pyytää tositteita esimerkiksi palkkatuloistasi ennen lopullista lainapäätöstä.

 

Lainan takaisinmaksu

Kulutusluotossa takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Kuukausierän suuruus on aina sama koko maksuajan alusta loppuun saakka. 

Voit kuitenkin tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä koska tahansa, jolloin lainasi lyhenee sen loppupäästä. Ylimääräiset lyhennykset eivät vaikuta tulevien kuukausien laskuihin, vaan ne täytyy maksaa normaalisti.

Sinulla on myös oikeus maksaa lainasi kokonaan takaisin koska tahansa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun ja varmistamaan heiltä jäljellä olevan lainasaldon, jotta osaat maksaa oikean summan takaisin.

Laskujen maksutiedot pysyvät aina samana, jotka näet saamastasi laskusta tai kirjautumalla Bank Norwegian Omat Sivuni-palveluun.

OmatSivuni-palvelussa voit myös hoitaa laskujen maksamisen kätevästi ja nopeasti.

 

Henkilökohtainen lainatarjous

Bank Norwegian tekee aina jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Luoton korko on 6,99% – 22,49% väliltä.*

LÄHDE: VertaaLainaa.fi – Bank Norwegian

Hakijan saamaan korkoon vaikuttaa hakijan takaisinmaksukyky ja taloudellinen tilanne. Jos hakijalla on entuudestaan vähän menoja sekä muita lainoja ja kuitenkin hyvät tulot, niin sitä paremman koron hän saa lainalleen.

Mitä pienempi riski Bank Norwegianilla on sille, ettei hakija pysty maksamaan lainaansa takasin, sitä pienemmän koron he voivat lainalle myöntää.

Pienempi korko on mahdollista saada myös silloin, kun hakee lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso. Tällöin hakijoiden maksukyky paranee huomattavasti ja Bank Norwegianin riski lainan myöntämisessä pienee, joka johtaa helpommin pienempään korkoon.

 

Lainalaskurilla laskettu esimerkki Bank Norwegian lainasta: 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää).

Pyydä lainatarjous Bank Norwegian pankista

Kilpailuta Bank Norwegian ja 30+ muuta luotonantajaa

Bank Norwegian asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 11.00 – 17.00 numerossa 07532 66 200

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@banknorwegian.fi ja he vastaavat sinulle mahdollisimman pian.

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Bank Norwegian?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 4   Average: 4.8/5]