Bigbank

Bigbank on pankki, joka erikoistunut kulutusluottoihin. Pankki tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoa lainasummille 1000 – 50.000 euroa. Lainaa voi hakea ilman henkilötakausta 25 000 euroon saakka ja sitä suuremmalle lainalle vaaditaan yhteishakija. Bigbank lainan korko pysyy maltillisella tasolla koko laina-ajan ja lainaa lyhennetään kerran kuukaudessa 6 – 120 kuukauden maksuajalla.

Kilpailuta Bigbank laina sekä 30 muuta alla olevasta linkistä. Lainatarjouksiin tutustuminen on maksutonta ja riskitöntä.

Jokainen lainan kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen perustuen heidän omiin lainanhakukriteereihinsä.

Kilpailuta Bigbank ja 30+ muuta luotonantajaa

Bigbank kulutusluotto

Bigbank kulutusluottoa voidaan myöntää yli 22 vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Lainaa voi hakea 1000 eurosta aina jopa 50 000 euroon saakka. Ilman henkilötakausta lainaa voidaan myöntää 25 000 euroon saakka ja yli 25 000 euron lainalle hakija tarvitsee yhteisvastuullisen hakijan. Yhteisvastuullisella hakijalla tarkoitetaan, että lainan takaisinmaksusta on vastuussa tasapuolisesti molemmat osapuolet. Takaajan tiedot tulee olla kunnossa ja hänen tulee täyttää samat lainanhakuvaatimukset kuin lainanhakija. Esimerkiksi lainaa ilman luottotietoja ei voi saada, vaikka toisella lainanhakijoista luottotiedot olisivat kunnossa.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen Bigbank kulutusluotto maksetaan hakijan tilille kertaluontoisesti. Lainan jokainen hakija saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Hakijalta kuitenkin aina toivotaan vastuullista lainan ottamista. Lainaa ei kannata koskaan ottaa liikaa omiin maksukykyynsä nähden.

Lainahakemus välitetään Bigbank pankille sekä 30 muulle luotonantajalle. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tarkistaa hakijan maksukyvyn ja luottoluokituksen.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti ja tarkat tiedot hakija löytää lainatarjouksesta. Lainatarjouksen hakija saa ainoastaan täyttämällä ja lähettämällä lainahakemuksen. Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien vastaanottaminen ei ole vielä lopullinen lainapäätös, vaan alustava lainatarjous.

Henkilö, joka on kilpailuttanut lainahakemuksensa palvelun kautta tulee todennäköisesti saamaan useita lainatarjouksia vertailtavakseen. Lainatarjouksissa kannattaa vertailla lainan todellista vuosikorkoa sekä lainan muita ehtoja. Sopivan lainan löytymisen jälkeen hakija voi hyväksyä tarjouksen. Ellei mikään lainatarjouksista ole sopiva, hakijalla on täysi oikeus perua kaikki tarjoukset.

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan takaisin takaisinmaksuohjelman mukaisesti. Nykyisin lainasopimuksen sähköinen allekirjoittaminen käy kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla. Jos lainansaajalla on ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa tai jotain muuta kysyttävää lainasta, pyydämme ottamaan yhteyttä lainanmyöntäjään.

 

Lainojen yhdistäminen

Bigbank lainan voi käyttää hyvin myös vanhojen lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on useampi laina maksamatta, kokeile yhdistää ne lainojen kilpailutuspalvelun kautta edullisempaan lainakokonaisuuteen. Lainojen yhdistämisen jälkeen monet ovat säästäneet merkittävän summan, kun monen lainan päällekkäiset lainanhoitokustannukset ovat vähentyneet vain yhteen. Lainojen yhdistäminen myös selkeyttää taloudenhallintaa, kun monen lainan sijaan tarvitsee muistaa vain yksi lainanlyhennyspäivä.

Bigbank lainapalvelun kautta voit yhdistää millaiset lainat tahansa aina 50 000 euroon saakka. Yleensä hakijat yhdistävät useat pienet lainansa tai muutaman suuremman kulutusluoton yhteen edullisempaan lainaan. Palvelun kautta on mahdollista yhdistää myös osamaksut ja luottokortit osaksi uutta lainaa. Lue lisää aiheesta blogissa, mistä lainaa velkojen maksuun.

 

Lainalaskurilla laskettu Bigbank lainan lainaesimerkki:

Lainaa 9 000 euroa, Takaisinmaksuaika 5 vuotta. Kuukausierä 198,89 €, Sopimusmaksu 0 €, Maksat 110933,40 euroa. Nimelliskorko on 12,40 % ja todellinen vuosikorko max.25,3 %.

Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun luoton summaa. Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

VertaaLainaa.fi | Bigbank

Kilpailuta Bigbank ja 30+ muuta luotonantajaa

Bigbank yhteystiedot

Bigbank AS Suomen sivuliike

PL 334, 00101 Helsinki

Erottajankatu 5, 00130 Helsinki

Y-tunnus: 2292157-2

Sähköposti: info@bigbank.fi

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Bigbank?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 1   Average: 5/5]