Bondora

Bondora lainapalvelu on uusi huipputeknologiaa käyttävä palvelu, jonka kautta lainaa etsivän on nopeaa hakea 500 – 10.000 euron lainatarjous.

Lainatarjouksen saat jopa muutamassa minuutissa ja hakijan saamat tarjoukset ovat aina erittäin kilpailukykyisiä lainamarkkinoihin nähden.

Hakija saa itse määrittää paljonko hakee lainaa ja millaisen laina-ajan haluaa lainalleen.

Lainan takaisinmaksuaika on 3 kuukaudesta jopa 5 vuoteen asti eikä lainalle tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia.

Kilpailuta Bondora ja 30+ muuta luotonantajaa

Bondora lainaa nopeasti ja luotettavasti

Pankeilla on yleensä tiukat lainaehdot ja lainaa varten tarvitaan lähes aina takaus. Lainanhakuprosessi kestää usein useamman viikon ja hakeaksesi lainaa sinun tulee ennen lainansaantia käydä jopa muutaman kerran pankissa keskustelemassa lainan ottamisesta.

Siinä kuin pankki, myös netissä toimivat lainanmyöntäjät toimivat vastuullisesti ja luotettavasti, eikä yksikään nettipankki toimisi kauaa, jos heidän toiminnassaan olisi jotain epäilyttävää.

Kuten pankit, myös Bondora varmistaa, että hakijalla on riittävä maksukyky, mutta tarkkaan suunnitellun teknologian ansioista he pystyvät lainaamaan hakijalle lainan nopeammin.

Bondoran hallinnointikulut ovat myös perinteistä kivijalkapankkia maltillisemmat, joten kulutusluotto pystytään tarjoamaan edullisessa korolla ja hyvillä lainaehdoilla.

Hakijalta edellytetään 21-vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, puhtaita luottotietoja sekä suomalaista pankkitiliä.

 

Bondora lainaa missä ja milloin vain

Bondora lainahakemuksen voit täyttää mihin kellonaikaan tahansa, vaikka kello kolme yöllä. Bondora hakemus palvelee asiakkaitaan vuorokauden jokaisena tuntina, joka helpottaa myös vuorotyössä olevien hakijoita lainan ottamisessa.

On myös selvää, ettei vahinko tapahdu ns. kello kaulassa, vaan rahatarve voi tulla vastaan mihin aikaan tahansa. Hakeaksesi lainaa sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä toimistoon tai pankkikonttorille, vaan voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen, vaikka kotisohvallasi haluamanasi kellonaikana juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat alustavan lainatarjouksen heti ja lopullisen lainapäätöksen, kun olet hyväksynyt tarjouksen.

Sinulla on tarjouksen saatuasi 72 tuntia aikaa tutustua tarjouksiin ja jos mikään tarjouksista ei miellytä, tarjoukset umpeutuvat eikä sinun tarvitse niitä enää miettiä. Käytännössä siis hakemuksen lähettäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään sopimukseen eikä sinun tarvitse perua tarjousta erikseen.

Lainaa voit hakea millä tahansa laitteella missä vain toimii netti, esimerkiksi omalla kännykälläsi.

 

Näin haet lainaa

Siirry sivulle “Hae lainaa” ja räytä maksuton lainahakemus. Saat jo minuutin kuluttua tarjouksia, joihin pääset tutustumaan tarkemmin. Jos tarjousten joukosta löytyy mieluinen, hyväksy laina. Tunnistaudu palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi ja allekirjoita sähköinen sopimus.

Lainaa varten ei pyydetä hankkimaan takausta tai muita vakuuksia eikä Bondora kysele mihin aiot lainasi käyttää.

Hakemuksen lähettäminen ja henkilökohtaisten tarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa vielä mihinkään lainasopimukseen.

 

Kilpailuta vanha lainasi uudelleen

Tiesitkö, että Bondoran avulla voit myös maksaa kalliit pikavipit pois.

Jos sinulla on esimerkiksi kaksi tai useampi pikavippi, joiden korko on mielestäsi liian korkea, hae uusi edullisempi laina Bondoran kautta ja maksa vanhat lainat pois.

Lainojen yhdistäminen on monesta syystä järkevää; taloudenhallintasi selkiytyy, jatkossa sinulla on vain yksi eräpäivä muistettavana ja lisäksi säästät joka kuukausi selvää rahaa.

Syksyllä 2019 astuneen korkokattouudistuksen myötä vakuudettomien lainojen korkokatto ei saa nousta yli 20 prosentin. Jos sinulla on ennen lakiuudistusta otettua lainaa, kilpailuta laina uudelleen maksutta.

 

Lisätietoja Bondorasta

Bondora on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2009 asti. Asiakkaita Bondoralla on satojatuhansia ja heillä on Suomen lisäksi toimintaa muun muassa Espanjassa ja Virossa. Bondora AS, Suomen sivuliike kuuluu AVI:n luotonantajarekisteriin.

Bondora palvelun tarkoituksena on tarjota kuluttajille nopeaa, mutta turvallista lainaa. Ajatuksena on, ettei lainan hakemisen tarvitse olla monimutkaista ja aikaa vievää. Nykyään teknologia on niin kehittynyttä, että tarvittavan lainan pystyy samaan jopa muutamassa minuutissa.

 

Lainalaskurilla laskettu esimerkki Bondoran lainasta:

 4 750 € laina 5 vuodeksi maksaa 104,42 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 19,88 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 6 415,33 €, joka sisältää 1 166,13 € korkomaksuja (9 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 349,2 euron vuosittaisen hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 150 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin.

Kilpailuta Bondora ja 30+ muuta luotonantajaa

Bondora asiakaspalvelu

Postiosoite:

Bondora AS Suomen sivuliike

Urho Kekkosen katu 4-6E,

00100 Helsinki, Suomi

Y-tunnus: 2694508-8

Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Bondora?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 3   Average: 3.3/5]