BRAbank

Monobank ja BRAbank yhdistyivät ja uusi nimi on nyt BRAbank. Uudella nykyaikaisella tavalla toimiva BRAbank on nettipankki, joka myöntää asiakkaille vakuudetonta lainaa 1000 eurosta aina jopa 50 000 euroon saakka. Lainahakeminen, lainatarjouksien vastaanottaminen ja lainaan liittyvät sopimuksen on kätevä hoitaa suoraan verkossa itselle parhaiten sopivaan aikaan. Voidaan sanoa, että BRAbank tarjoaa asiakkailleen nykyajan vaatimuksilla selkeitä rahoitusratkaisuja. BRAbank on selkeä kertaluontoisesti tilille maksettava laina. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu helposti ja turvallisesti hakijan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Hae lainaa tarvitsemasi määrä täyttämällä ja lähettämällä lainahakemus. Lainan kilpailuttaminen aloitetaan heti, kun olet lähettänyt hakemuksen huolellisesti täytettynä. Jättämällä oman lainahakemuksesi varmistat, että hakemuksesi kilpailutetaan yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken täysin maksutta.

Kilpailuta BRAbank ja 30+ muuta luotonantajaa

BRAbank kulutusluotto

BRAbank kautta hakija voi saada vakuudetonta kulutusluottoa 1000 – 50 000 euroa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen hakija voi käyttää lainan esimerkiksi uudemman auton ostoon, kodin remontoimiseen, häiden järjestämiseen tai mihin tahansa muuhun. BRAbank ei vaadi lainalle henkilötakausta eikä kysele lainan käyttötarkoitusta.

Halutessaan hakija saa ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Tästä on se etu, että lainanmyöntäjän luottotappioriski on pienempi, kun hakijalla on lainalle rinnakkaishakija. Yhdessä haettuun lainaan saa usein pidemmän maksuajan ja paremmat lainaehdot. Yhteisvastuullinen hakija on kannattavaa ottaa myös siinä tapauksessa, että tarvitset lainaa suuremman lainasumman. Tämä pystytään monesti myöntämään helpommin, jos hakijoita on yhden sijaan kaksi.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Hakijan saamat lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja juuri hakijan lainanhakuehtojen mukaan suunnitellut. Lainantarjoajalla voi olla esittää hakijalle hieman erisuuruista laina-aikaa tai maksuaikaa. Lainanhakija tekee aina lopullisen päätöksen siitä millaisen lainan hän päättää ottaa ja millä ehdoilla.

Hakemuksen täyttäminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen ei ole sitova päätös. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan takaisin ennalta sovitussa aikataulussa. Jos hakija tarvitsee muutoksia laina-aikatauluun tai johonkin muuhun, hänen tulee olla yhteydessä lainanmyöntäjään.

 

Lainojen yhdistäminen

BRAbank lainansaaja voi käyttää lainan myös vanhojen lainojen yhdistämiseen. Tällä tarkoitetaan, että asiakas maksaa useammat vanhat lainat kokonaan pois uudella lainalla. Tämä selkeyttää hakijan taloudenhallintaa, tuo säästöä ja vapauttaa rahaa muuhun käyttöön.

Lainojen yhdistäminen onnistuu kaikille olemassa oleville lainoille, osamaksuille ja luottokorttimaksuille. Hakijan tulee vain laskea yhteen lainat, jotka hän haluaa yhdistää ja hakea yhdistelylainaa kyseiselle lainasummalle.

 

Vaatimuksen lainahakijalle

BRAbank lainaa voi hakea seuraavin ehdoin:

Hakijan tulee olla vähintään 23 – vuotias Suomen kansalainen tai vähintään kolme vuotta Suomessa asunut henkilö. Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

 

Lainalaskurilla laskettu esimerkki BRAbank lainasta:

Lainaa 15.000 euroa, Maksuaika 10 vuotta, Kuukausierä on 186 euroa, Maksat takaisin 22.263 euroa. Lainan todellinen vuosikorko on 8,78 %.

Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun luottosummaan sekä takaisinmaksuaikaan.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

VertaaLainaa.fi | BRAbank

Kilpailuta BRAbank ja 30+ muuta luotonantajaa

BRAbank yhteystiedot

BRABank ASA

Starvhusgaten 4 5014 Bergen

Norway

Sähköposti: asiakaspalvelu@brabank.fi

 

Mitä mieltä olet yrityksestä BRAbank?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 2   Average: 5/5]