Credit24

Credit24 palvelun kautta hakija voi saada lainaa 100 – 4000 euroa 3 – 36 kuukauden maksuajalla. Kyseessä on joustoluotto, joka tarkoittaa, että myönnetty luotto on hakijan vapaassa käytössä lainatarpeen mukaan. Lainan kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan, ei sen mikä on luottoraja. Nostojen jälkeen asiakas maksaa lainaa takaisin sovitun kuukausierän ja samalla vapauttaa lainaa uudelleenkäyttöä varten ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Credit24 100 – 4000 euron joustoluotto joustaa elämän eri käänteissä. Useat ovat ottaneet joustoluoton vararahastoksi tai paikkaamaan arjen yllättäviä käänteitä.

Kilpailuta Credit24 lainapalvelu ja 30 muuta lainantarjoajaa hetkessä täyttämällä yksi selkeä lainahakemus. Saat pian vertailtavaksesi useita lainavaihtoehtoja.

Kilpailuta Credit24 ja 30+ muuta luotonantajaa

Credit24 joustoluotto

Credit24 100 – 4000 euron jatkuva joustoluotto kulkee henkilön mukana aina ja tarvittavat nostot voi tehdä joustoluotolta aina tarpeen mukaan. Luoton ensimmäinen nosto tulee tehdä kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Seuraavat nostot asiakas voi tehdä mihin kellon aikaan tahansa, vaikka keskellä yötä.

Joustoluottosopimus on aina henkilökohtainen ja myönnetty luottoraja määräytyy hakijan luottotietojen perusteella. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen aktivoidaan hakijalle virtuaalinen luottokortti vapaaseen käyttöön. Luotolla voi tehdä muun muassa tarvittavia päivittäisiä ostoksia tai käyttää luottoa vain vasta, kun se on aivan välttämätöntä. Oli käyttötarkoituksesi millainen tahansa, pyydetään luoton ottamisessa ja käyttämisessä aina tervettä harkintaa.

Jos sinulla on hankaluuksia hahmottaa millaisen lainasumman oma taloutesi kestää. Suosittelemme ottamaan avuksi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskurin avulla pystyy paremmin tarkastelemaan miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja lainaan kohdistuviin kuluihin koko laina-aikana.

 

Vaatimukset lainanhakijalle

Hakijan tulee olla vähintään 19 – vuotias Suomen kansalainen, jolla on moitteettomasti hoidetut luottotiedot. Hakijalla tulee lisäksi olla käytössään henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea Credit24 joustoluottoa. Lainaa varten hakija ei tarvitse henkilötakausta tai vakuuksia.

 

Kilpailutamme lainan puolestasi

Voit kilpailuttaa Credit24 palvelun sekä 30 muuta lainantarjoajaa yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella. Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen aloitamme välittömästi lainan kilpailuttamisen kaikkien yhteistyöpankkien kesken. Kilpailutuksessa on mukana joustoluottoa tarjoavia lainapalveluita sekä kulutusluottoa tarjoavia pankkeja. Lainahakijana saat vertailtavaksesi todennäköisesti useita lainatarjouksia, joista saat valita mieleisen oman lainatarpeesi mukaan. Mikään ei kuitenkaan estä sinua hylkäämästä kaikkia lainatarjouksia, jos mikään tarjouksista ei ole sopiva.

Huom. Jokainen lainantarjoaja tekee oman tarjouksensa riskianalyysinä perusteella, joten vaikka et täyttäisi kaikkia Credit24:n asettamia hakuehtoja, voit silti kilpailuttaa tarvitsemasi lainan.

 

Lainan takaisinmaksu

Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa lainasopimuksessa olevan suunnitelman mukaisesti. Laina-aika on väliltä 3 – 36 kuukautta. Joustoluoton etuna on, että maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, vapautat lainaa uudelleen käyttöösi ilman uuden lainasopimuksen uusimista. Credit24 jatkuva 100 – 4000 euron joustoluotto on jatkuvassa käytössäsi elämäntilanteiden mukaan.

 

Credit24 lainaesimerkki:

Esimerkkilaina: KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97 %.

Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

LeijonaLaina.fi | Credit24

Kilpailuta Credit24 ja 30+ muuta luotonantajaa

Credit24 yhteystiedot

IPF Digital Finland OY
Hämeentie 15
00500 Helsinki

Suomi – Finland

Sähköposti: asiakaspalvelu@ipfdigital.com

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Credit24?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 2   Average: 4/5]