Eurolimiitti

Eurolimiitti joustava pikavippi

Eurolimiitti on kotimainen lainapalvelu, josta voit hakea joustavaa luottoa 3000 euron luottorajalla. Se on kuin luottokortti kännykässä, sillä voit nostaa luottoa omalta luottorajaltasi vaikka 10 euroa kerrallaan.

Eurolimiitin pikavippi on kätevä apu arjen rahoituksiin, koska voit luottorajaltasi nostaa nopeasti lainaa aina kun sitä tarvitset. Joustoluotossa maksat ainoastaan siitä osuudesta, jonka nostat tilillesi.

Mikäli siis et nosta lainaa tilillesi, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan. Joustoluotto kuitenkin on käytettävissäsi silloin, kun äkillinen lainan tarve yllättää.

Eurolimiitistä voi hakea lainaa kaikki yli 21-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

SIIRRY PALVELUUN ->

 

Eurolimiitti joustoluotto 3000 – 4000 euroa

Kun haet luottoa Eurolimiitin palvelusta, saat 3000 euron luottorajan vapaaseen käyttöösi. Tältä luottorajalta voit nostaa lainaa vaikka 10 euroa kerralla tilillesi. Maksat ainoastaan käyttämästäsi lainasummasta, jolloin käyttämätön osuus jää talteen mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Joustoluotto on aina käytettävissäsi, kun olet sen kerran hakenut. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse tehdä uusia hakemuksia, kun haluat nostaa lainaa tilille. Lainan nostaminen onnistuu helposti joko Eurolimiitin verkkosivuilla, tekstiviestillä tai Eurolimiitin omalla mobiilisovelluksella.

Joustoluoton hakeminen ja avaaminen on täysin maksutonta, eikä mitään kuluja kerry, ennenkuin lainaa nostetaan tilille.

Eurolimiitti tarjoaa myös vip-asiakkuutta asiakkaille, jotka hoitavat lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan. Vip-asiakkaille luottoraja voidaan nostaa 3000 eurosta 4000 euroon.

 

Joustavuutta takaisinmaksuun

Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu joustavasti kuukausierissä. Kuukausierän suuruus määräytyy käytetyn lainasumman perusteella. Minimilyhennys kuukausittain on 10% lainasaldosta, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa.

Voit kuitenkin koska tahansa lyhentää lainaasi nopeammin, maksamalla minimilyhennystä suuremman summan kerralla takaisin. Lyhentämällä lainaasi nopeammin takaisin, säästät sen koroissa ja kuluissa.

Aina kun maksat luottoa takaisin, siirtyy lyhennetty osuus taas käytettäväksi omalle luottorajallesi. Jos maksat koko lainasi takaisin, etkä ole tehnyt uusia nostoja, ei sinulle enää kerry mitään maksettavaakaan.

Kun ensimmäisen kerran haet Eurolimiitin joustoluottoa, saat korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään asti, eli 1 kuukauden.

Maksuvapaa kuukausi

Kun olet hoitanut lainasi takaisinmaksua ajallaan, on sinulla mahdollisuus hakea maksuvapaata kuukautta. Tämän kuukauden aikana sinun ei tarvitse maksaa lyhennystä, eikä korkoa lainkaan. Kuukausikorko kuitenkin kertyy lainallesi, mutta siirtyy maksettavaksi seuraaviin eriin.

Maksuvapaita on mahdollista pitää 3 kertaa vuodessa. Se on erittäin hyvä apu silloin, kun sinulle tuleekin yllättäviä menoja, eikä lainasi kuukausierään riitäkkään rahaa.

Maksuvapaan voit hakea helpoiten kirjautumalla lainapalvelun sivuille omilla tunnuksilla.

Lyhennysvapaa kuukausi

Maksuvapaiden kuukausien lisäksi sinun on mahdollista pitää myös lyhennysvapaata 3 kertaa vuodessa. Lyhennysvapaalta kuukaudelta maksetaan ainoastaan lainan kuukausikorko ja kulut.

Lyhennysvapaa on sopiva silloin, kun sinulla ei ole varaa maksaa koko kuukausierää, mutta pystyt maksamaan lainan korot ja kulut.

Lyhennysvapaan hakeminen onnistuu myös kirjautumalla lainapalvelun sivuille omilla tunnuksilla.

 

Lainan hakeminen

Helpoin tapa hakea Eurolimiitin joustoluottoa, on tehdä lainahakemus heidän verkkosivuillaan. Lainahakemuksen täyttäminen vie alle 5 minuuttia, jonka jälkeen lainapäätöksen saa lähes välittömästi. Mikäli hakemuksessa ei ole mitään ongelmia, saa lopullisen lainapäätöksen muutamissa minuuteissa. Lopullisesta lainapäätöksestä ilmoitetaan hakijalle tekstiviestillä.

Huomioitavaa on, että mikäli lopullisen lainapäätöksen haluaa välittömästi, tulee hakemus tehdä palvelun aukioloaikana klo 8-22 välisenä aikana. Muussa tapauksessa lopullisen lainapäätöksen saa seuraavana aamuna, kun lainapalvelu taas aukeaa.

Hyväksyttyjä nostoja maksetaan myös vain palvelun aukioloaikana, joten joustoluottoa ei valitettavasti voi nostaa tilille yöllä. Yöllä tehdyt siirrot maksetaan hakijan tilille heti seuraavana aamuna.

Nostoja voi tehdä joko Eurolimiitin kotisivuilla, tekstiviestillä tai Eurolimiitin omalla mobiilisovelluksella. Lue ohjeet näihin heidän kotisivuilta, jonne pääset alla olevasta napista.

SIIRRY PALVELUUN ->

 

Eurolimiitti asiakaspalvelu

Yhteystiedot:

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Asiakaspalvelu:

Avoinna ma-su 8-22
03 3399 3600 (vain pvm)
asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi

 

Arvostele sivu

Oliko Eurolimiitti-sivusta sinulle hyötyä? Anna oma arviosi sivusta:

[Total: 1    Average: 5/5]