Ferratum

Ferratum ilmainen ensilainaFerratum on suosittu suomalainen lainantarjoaja, joka myöntää asiakkailleen joustavaa lainaa 2000 euron luottorajalla.

Ferratum joustavassa uudelle asiakkaalle tarjotaan ensimmäinen kuukausi lyhennysvapaata. Tämä tarkoittaa, että uusi Joustoluotto-asiakas saa ensimmäisen laskun vasta 2 kuukauden kuluttua luoton myöntämisestä.

Joustoluottoa voivat hakea kaikki yli 21-vuotiaat suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.


Huom!

Joululahjat vielä ostamatta?

Alennuskoodilla: ALEJOUL

-50% alennus nostokuluista max. 1000 € noston yhteydessä!

Alennuskoodi koskee palvelun nykyisiä asiakkaita.

Voimassa 1.12 – 31.12.2018 asti.


SIIRRY PALVELUUN ->

 

Ferratum Joustava

Ferratumin joustoluotto on kätevä apu arjen eri rahoituksiin. Sen hakeminen on täysin ilmaista ja kuluja kertyy vasta, kun lainaa nostetaan tilille.

2000 euron luottorajasta voit nostaa tilille juuri sen verran kuin haluat, sekä voit tehdä niin useita nostoja kuin haluat, mikäli et nosta koko lainaa kerralla tilille.

Kun olet tehnyt hakemuksen ja joustoluotto on avattu sinulle, on se aina käytettävissäsi. Sinun ei siis tarvitse tehdä uusia hakemuksia aina, kun haluat nostaa lainaa tilille.

Tästä syystä se toimii loistavana apuna erilaisissa äkillisissä ja yllättävissä menoissa, kun rahoitusta tarvitsee nopeasti.

 

Näin maksat lainaa takaisin

Joustoluotossa voit itse helposti vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti lyhennät lainaasi. Kuukausittain sinun tulee maksaa takaisin vähintään minimilyhennys, jonka suuruus riippuu käytetyn lainan määrästä.

Ferratum Joustava tuotteen uudistuttua jokainen joustoluottotilin avannut uusi asiakas saa lainalle jopa 60 päivää lyhennysvapaata. Ensimmäinen lasku erääntyy maksettavaksi vasta kahden kuukauden kuluttua luoton myöntämisen jälkeen. Halutessaan lainaa saa maksaa takaisin nopeammin.

Ferratum joustavassa minimilyhennyksen suuruus on 10% lainasaldosta, mutta kuitenkin vähintään 100 euroa kuukaudessa. Voit kuitenkin halutessasi maksaa minimilyhennystä suuremman summan kerralla, jolloin lainasi lyhenee nopeammin.

Voit myös koska tahansa maksaa koko lainan kerralla takaisin. Tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun ja pyytää heitä ilmoittamaan sinulle avoin lainasumma, jonka maksamalla lainasi kuitataan kokonaan maksetuksi. Näet myös avoimen lainasumman kirjautumalla Ferratumin verkkosivuille omilla tunnuksilla, jotka saat hakemuksen teon yhteydessä tai voit kirjautua myös omilla verkkopankkitunnuksilla.

Pääset myös maksamaan kuukausierät kätevästi Ferratumin verkkosivujen kautta, josta näet nopeasti kaikki avoimet laskusi. Laskujen maksaminen onnistuu verkkomaksupainikkeilla, joten se nopeuttaa laskujen maksamista.

 

Näin haet Ferratum joustavaa

Ferratumin lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kirjaudu ensin Ferratumin verkkosivuille, jonka jälkeen pääset tekemään lainahakemuksen. Täytä hakemus huolellisesti ja tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ennen hakemuksen lähettämistä.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Mikäli hakemuksessa ei ilmene ongelmia, saat lopullisen lainapäätöksen myös nopeasti.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen on laina välittömästi käytettävissäsi.

Ensimmäisen noston Ferratum maksaa hakijan tilille klo 7-23 välisenä aikana. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa ja laina siirtyy hakijan tilille noin 5 minuutissa.

SIIRRY PALVELUUN ->

 

Ferratum asiakaspalvelu

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita 24h vuorokaudessa.

Voit ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Puhelin: 0800 166 308 (maksuton)

Fax: 020 74 11 612

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Mitä mieltä olet yrityksestä Ferratum?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 4    Average: 4.8/5]