Ferratum

Ferratum Joustava

Ferratum on suosittu suomalainen lainantarjoaja, joka myöntää asiakkailleen joustavaa lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia.

Ferratumin lainatuote on jatkuva joustoluotto, jossa on 4000 euron luottoraja.

Joustoluotolta voi nostaa lainaa tililleen täysin oman tarpeen mukaan. Luoton kulut kertyvät vain nostetun luoton osalta, eikä suinkaan sinulle myönnetystä luottorajasta.

Nyt asiakkaat saavat hyviä etuja: Entistä edullisemman hinnoittelun ja 14 päivän peruutusoikeuden.

Joustoluottoa voivat hakea kaikki yli 21-vuotiaat suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Uudistetun lainahinnaston myötä Ferratum on nyt merkittävästi edullisempi.

Kilpailuta Ferratum nyt meidän palvelumme kautta, niin saat lainatarjouksen Ferratumilta ja monelta muulta pankilta ja luotonmyöntäjältä.

Kilpailuta Ferratum ja 30+ muuta luotonantajaa

Ferratum Joustava

Ferratumin joustoluotto on kätevä apu arjen eri rahoituksiin. Sen hakeminen on täysin ilmaista ja kuluja kertyy vasta, kun lainaa nostetaan tilille.

4000 euron luottorajasta voit nostaa tilille juuri sen verran kuin haluat, sekä voit tehdä niin useita nostoja kuin haluat, mikäli et nosta koko lainaa kerralla tilille.

Kun olet tehnyt hakemuksen ja joustoluotto on avattu sinulle, on se aina käytettävissäsi. Sinun ei siis tarvitse tehdä uusia hakemuksia aina, kun haluat nostaa lainaa tilille.

Tästä syystä se toimii loistavana apuna erilaisissa äkillisissä ja yllättävissä menoissa, kun rahoitusta tarvitsee nopeasti.

 

Näin maksat lainaa takaisin

Joustoluotossa voit itse helposti vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti lyhennät lainaasi. Kuukausittain sinun tulee maksaa takaisin vähintään minimilyhennys, jonka suuruus riippuu käytetyn lainan määrästä.

Ferratum joustavassa minimilyhennyksen suuruus on 3% kokonaissaldosta, mutta kuitenkin vähintään 40 euroa kuukaudessa. Voit kuitenkin halutessasi maksaa minimilyhennystä suuremman summan kerralla, jolloin lainasi lyhenee nopeammin.

Voit myös koska tahansa maksaa koko lainan kerralla takaisin. Tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun ja pyytää heitä ilmoittamaan sinulle avoin lainasumma, jonka maksamalla lainasi kuitataan kokonaan maksetuksi.

Näet myös avoimen lainasumman kirjautumalla Ferratumin verkkosivuille omilla tunnuksilla, jotka saat hakemuksen teon yhteydessä tai voit kirjautua myös omilla verkkopankkitunnuksilla.

Pääset myös maksamaan kuukausierät kätevästi Ferratumin verkkosivujen kautta, josta näet nopeasti kaikki avoimet laskusi. Laskujen maksaminen onnistuu verkkomaksupainikkeilla, joten se nopeuttaa laskujen maksamista.

 

Näin haet Ferratum joustavaa

Ferratumin lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus huolellisesti ja tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ennen hakemuksen lähettämistä.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Mikäli hakemuksessa ei ilmene ongelmia, saat lopullisen lainapäätöksen myös nopeasti.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen on laina välittömästi käytettävissäsi.

Ensimmäisen noston Ferratum maksaa hakijan tilille klo 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa ja laina siirtyy hakijan tilille noin 5 minuutissa.

 

Lainalaskurilla laskettu esimerkki lainan kuluista ja koroista:

Hinnasto: tilinhoitomaksu 12,00 €/kk, nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa.

Kilpailuta Ferratum ja 30+ muuta luotonantajaa

Asiakaspalvelu

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita arkisin:

kello 9.00 – 17.00 välisenä aikana.

Voit ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Puhelin: 0800 166 308 (maksuton)

Fax: 020 74 11 612

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Ferratum?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 6   Average: 4.7/5]