Ferratum

Ferratum ilmainen ensilainaFerratum on suosittu suomalainen lainantarjoaja, joka myöntää asiakkailleen joustavaa lainaa 2000 euron luottorajalla.

Uudet asiakkaat saavat hyvän edun. Lainan kulut ja korko ensimmäiset 30 päivää 0 euroa.

Joustoluottoa voivat hakea kaikki yli 21-vuotiaat suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Uudistetun lainahinnaston myötä Ferratum on entistä edullisempi.

Pyydä lainatarjous Ferratum palvelusta

Kilpailuta Ferratum ja 30+ muuta luotonantajaa

Ferratum Joustava

Ferratumin joustoluotto on kätevä apu arjen eri rahoituksiin. Sen hakeminen on täysin ilmaista ja kuluja kertyy vasta, kun lainaa nostetaan tilille.

2000 euron luottorajasta voit nostaa tilille juuri sen verran kuin haluat, sekä voit tehdä niin useita nostoja kuin haluat, mikäli et nosta koko lainaa kerralla tilille.

Kun olet tehnyt hakemuksen ja joustoluotto on avattu sinulle, on se aina käytettävissäsi. Sinun ei siis tarvitse tehdä uusia hakemuksia aina, kun haluat nostaa lainaa tilille.

Tästä syystä se toimii loistavana apuna erilaisissa äkillisissä ja yllättävissä menoissa, kun rahoitusta tarvitsee nopeasti.

 

Näin maksat lainaa takaisin

Joustoluotossa voit itse helposti vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti lyhennät lainaasi. Kuukausittain sinun tulee maksaa takaisin vähintään minimilyhennys, jonka suuruus riippuu käytetyn lainan määrästä.

Ferratum Joustava tuotteen uudistuttua jokainen joustoluottotilin avannut uusi asiakas saa lainalle jopa 30 päivää korkovapaata sekä ensinoston kulut 0 euroon.

Ferratum joustavassa minimilyhennyksen suuruus on 3% kokonaissaldosta, mutta kuitenkin vähintään 20 euroa kuukaudessa. Voit kuitenkin halutessasi maksaa minimilyhennystä suuremman summan kerralla, jolloin lainasi lyhenee nopeammin.

Voit myös koska tahansa maksaa koko lainan kerralla takaisin. Tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun ja pyytää heitä ilmoittamaan sinulle avoin lainasumma, jonka maksamalla lainasi kuitataan kokonaan maksetuksi. Näet myös avoimen lainasumman kirjautumalla Ferratumin verkkosivuille omilla tunnuksilla, jotka saat hakemuksen teon yhteydessä tai voit kirjautua myös omilla verkkopankkitunnuksilla.

Pääset myös maksamaan kuukausierät kätevästi Ferratumin verkkosivujen kautta, josta näet nopeasti kaikki avoimet laskusi. Laskujen maksaminen onnistuu verkkomaksupainikkeilla, joten se nopeuttaa laskujen maksamista.

 

Näin haet Ferratum joustavaa

Ferratumin lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus huolellisesti ja tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ennen hakemuksen lähettämistä.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Mikäli hakemuksessa ei ilmene ongelmia, saat lopullisen lainapäätöksen myös nopeasti.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen on laina välittömästi käytettävissäsi.

Ensimmäisen noston Ferratum maksaa hakijan tilille klo 7-23 välisenä aikana. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa ja laina siirtyy hakijan tilille noin 5 minuutissa.

 

Ferratum lainaesimerkki:

Ferratum Joustava-luotto on 2000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7-23 välisenä aikana. Hinnasto: nimellinen vuosikorko 20,00 % ja todellinen vuosikorko 21,94 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2216,65 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä

Pyydä lainatarjous Ferratum palvelusta

Kilpailuta Ferratum ja 30+ muuta luotonantajaa

Ferratum asiakaspalvelu

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita 24h vuorokaudessa.

Voit ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Puhelin: 0800 166 308 (maksuton)

Fax: 020 74 11 612

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Ferratum?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 5    Average: 4.6/5]