Kaarna laina

Kaarna laina on osa suurempaa globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Kaarna lainaa suomalaisille vakuudetonta kulutusluottoa 2000 – 40 000 euroa jopa 15 vuoden maksuajalla. Vakuudettoman kulutusluoton hakija saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Useat suomalaiset ovat kulutusluoton ottaneet mm. kesämökin remonttiin, matkusteluun tai esimerkiksi elektroniikka ostoksiin.

Kaarna laina on vakuudeton laina, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia lainalleen vakuuksia tai henkilötakausta. Vakuudettomat lainat siirtyvät yleisesti hakijan tilille nopeasti, koska yhteishakijan tietoja ei tarvita. Mikään ei kuitenkaan estä hakijaa ottamasta rinnalleen toista yhteisvastuullista hakijaa lähipiiristään. Yleisesti ottaen yhdessä toisen hakijan kanssa haettua lainaa saa suuremman summan pidemmällä maksuajalla ja paremmilla lainaehdoilla.

Kilpailuta Kaarna laina sekä 30 muuta alla olevasta linkistä. Lainatarjouksiin tutustuminen on maksutonta ja riskitöntä.

Kilpailuta Kaarna laina ja 30+ muuta luotonantajaa

Kaarna kulutusluotto

Kaarna lainaa voidaan hakijalle myöntää 2000 – 40 000 euroa. Laina – aika valittavina 2 – 15 vuoden väliltä. Hakija saa itse määrittää lainan määrän sekä maksuajan, mutta tarvittaessa lainanmyöntäjä voi ehdottaa hakijalle toisenlaista lainasummaa tai maksusuunnitelmaa. Lainantarjoaja tekee hakijalle aina hakemuksen lähettämisen jälkeen riskianalyysin, jossa arvioidaan hakijan maksukyky. Näin ollen hakijan saamat lainatarjoukset voivat hieman poiketa lainahakemuksen ehdoista.

Lainatarjouksiin tutustuminen onnistuu esimerkiksi kotoa käsin ja kun sopiva lainatarjous löytyy hakija voi hyväksyä tarjouksen. Hakijalla on kuitenkin täysi oikeus hylätä kaikki lainatarjouksen, jos mikään niistä ei ole mieleinen.

Myönteisen lainapäätöksen allekirjoittamisen jälkeen hakija saa käyttää kulutusluoton juuri siihen tarkoitukseen mihin haluaa. Lainan voi käyttää kerralla suurempaan hankintaan tai pilkkoa pienempiin osiin.

Vinkki: Kaarna lainan avulla voi myös yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhteen. Jos sinulla on esimerkiksi pikavippi ja joustoluotto ennestään, laske luotot yhteen ja hae kyseiselle summalle lainaa Digipaper.fi lainojen kilpailutuspalvelun kautta. Palvelu kilpailuttaa lainat uudelleen ja parhaassa tapauksessa saat monta vanhaa lainaa edullisempaa lainatarjousta. Lainojen yhdistäminen selkeyttää lainojen maksua ja yhdistämällä lainat yhteen edullisempaa pääset eroon monen lainan lainanhoitokuluista. Vanhoista lainoista varsinkin pikavipit ovat sellaisia lainoja joista kannattaa hankkiutua eroon. Pikavippien yhdistäminen tuo aina taloudellista säästöä.

 

Vaatimukset lainanhakijalle

Kaarna lainatarjouksen saaminen edellyttää, että hakijalla on ikää vähintään 24 vuotta. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan kuukausittaiset bruttotulot tulee olla vähintään 1500 euroa kuukaudessa. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Huom. Lainojen kilpailutuspalvelu kilpailuttaa hakijan lainatarjouksen yli 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Vaikka et täyttäisi kaikkia Kaarna lainan ehtoja, voit silti aloittaa lainahakemuksen täyttämisen ja lainan kilpailuttamisen. Kilpailuttamalla lainan voit todennäköisesti saada lainatarjouksen toiselta lainanmyöntäjältä. Hakija itse kuitenkin lopulta päättää millaisen lainan on valmis hyväksymään ja millä lainaehdoilla.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä hakemuksen saat aina henkilökohtaiset lainatarjoukset. Pelkät lainaesimerkit eivät anna lopullista kuvaa kuinka paljon voit saada lainaa ja millaisella korolla. Hakemuksen täyttäminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen ei ole vielä sitova lainapäätös. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen hakija on velvollinen maksamaan lainan takaisin sopimuksen mukaisesti.

 

Lainalaskurin lainaesimerkki Kaarna lainasta:

Lainaa 10 000 €, kuukausierä 180,26 €/kk, laina-aika 6 vuotta, korko 9,11 % (3 kk Euribor (365) -0,35 % (1.7.2019) + 9,46 prosenttiyksikön marginaali), KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 9,52 %, lainakustannukset yht. 2978,72 €, maksettava kokonaismäärä 12 0978,72 €.

Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun luoton summaa.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

VertaaLainaa.fi | Kaarna laina

Kilpailuta Kaarna laina ja 30+ muuta luotonantajaa

Kaarna laina yhteystiedot

Kaarna Laina

Risto Rytin tie 33

00570 Helsinki

Suomi – Finland

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Kaarna laina?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 1   Average: 4/5]