Kinkkutemppu.fi

KinkkutemppuKinkkuTemppu.fi on uusi kotimainen lainanvälityspalvelu, jonka kautta kuluttajien on helppo kilpailuttaa laina jopa 30 eri pankilla ja lainantarjoajalla.

Palvelun kautta voi hakea lainaa 100 – 60.000 euroa mihin tahansa tarkoitukseen. Maksuaika on valittavissa joustavasti 1 vuodesta aina 20 vuoteen saakka.

KinkkuTemppu.fi toimii yhteistyössä tämän hetken suosituimpien lainantarjoajien kanssa, jolloin kuluttaja saa parhaat mahdollisuudet edullisimman lainan löytämiseksi.

Palvelun käyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka jälkeen KinkkuTemppu.fi hoitaa lainan kilpailuttamisen. Sinun hommaksi jää ainoastaan vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivin.

Pyydä lainatarjoukset KinkkuTemppu.fi palvelusta

KinkkuTemppu.fi – Lainaa 100-60.000€

Suunnitteletko lainan hakemista? Muista, että laina kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti, jotta et vahingossa hyväksy liian kallista lainaa ja näin ollen maksa aivan turhia korkoja ja kuluja.

KinkkuTemppu.fi on uusi palvelu, jonka avulla kilpailutat lainasi hetkessä jopa 30 luotonantajalla. Palvelu on täysin ilmainen ja riskitön, sillä tarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido hakijaa ottamaan lainaa. Voit siis koska tahansa katsoa, millaiset lainatarjoukset saisit. Vasta tarjoukset saatuasi voit päättää hyväksytkö jonkin tarjouksista vai hylkäätkö ne kaikki.

Palvelu on suunnattu kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Palvelun käyttö vaatii puhtaat luottotiedot, eli maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

 

Näin kilpailutat lainan KinkkuTemppu.fi palvelussa

Lainan kilpailutus on erittäin yksinkertainen prosessi. Voit hakea helposti uutta lainaa, kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen tai hakea vaikkapa yhdistelylainaa.

Se onnistuu näin:

  • Siirry tästä KinkkuTemppu.fi palveluun.
  • Aloita hakemuksen tekeminen valitsemalla haluamasi lainasumma ja laina-aika. Täytä myös muut tarvittavat tiedot.
  • Seuraavassa vaiheessa sinulta kysytään tarkempia tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Tällä kartoitetaan hakijoiden maksukykyä.
  • Tarkista antamasi tiedot, jonka jälkeen voit lähettää hakemuksen.
  • Lainapäätöksen saat lähes välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat lainatarjouksia eri lainantarjoajilta, joita pääset helposti näkemään OmaTili-sivun kautta.
  • Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse niistä itsellesi sopivin. Lainatarjouksia kannattaa odottaa malttaa hetken aikaa, jotta varmasti kaikki lainantarjoajat ehtivät lähettää oman tarjouksensa sinulle.

 

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksusuunnitelma voi vaihdella hieman eri lainantarjoajien välillä. Kun saat lainatarjouksia, tutustu aina niiden ehtoihin tarkasti ennen minkään tarjouksen hyväksymistä.

Saamistasi lainatarjouksista näet aina tarkasti kaikki lainan tiedot, kuten sen, miten laina maksetaan takaisin.

Kuluttajalla on aina oikeus maksaa lainaa normaalia nopeammin takaisin tai vaikka koko loppulaina kerralla, ilman mitään lisäkustannuksia.

Mikäli haluat maksaa koko lainan kerralla takaisin, suosittelemme ottamaan yhteyttä lainan myöntäneeseen lainapalveluun ja pyytämään heitä ilmoittamaan jäljellä oleva lainasumma.

Myös mahdollisten maksuvaikeuksien yllättäessä kannattaa ottaa yhteyttä ensimmäisenä asiakaspalveluun. Heidän kanssa voit parhaiten sopia jatkosta ja vältyt turhilta kuluilta ja koroilta, joita kertyy jos laskut jättää maksamatta.

 

Lainaa ilman vakuuksia

KinkkuTemppu.fi palvelun kautta haetut lainat ovat aina täysin vakuudettomia. Niihin ei myöskään vaadita takaajia.

Tämä takaa lainahakemuksille aina nopean käsittelyn ja helpottaa koko lainanhakuprosessia.

Hakemuksen jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti ja mikäli päätös on hyväksytty, saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti nähtäville.

Huomioitavaa kuitenkin, että yöaikaan (klo 23-7) tehdyt hakemukset käsitellään seuraavana aamuna heti, kun lainapalvelut taas aukeavat.

Pyydä lainatarjoukset KinkkuTemppu.fi palvelusta

Mitä mieltä olet palvelusta KinkkuTemppu.fi?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 2    Average: 5/5]