LeijonaLaina.fi

LeijonaLaina.fi on lainanvälityspalvelu, joka auttaa kuluttajia kilpailuttamaan lainat aina 60.000 euroon saakka. Heidän kautta tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa.

Palvelunsa kuluttajille LeijonaLaina.fi tarjoaa täysin maksuttomasti. Tarjousten pyytäminen ei myöskään sido hakijaa hyväksymään mitään tarjotuista lainoista, joten palvelun käyttö on täysin riskitöntä.

Lainojen kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa, ettei tule otettua liian kallista lainaa. Edelleen liian moni kuluttuja valitsee ensimmäisen lainan, jota tarjotaan.

LeijonaLaina.fi kilpailuttaa hakijan jättämän lainahakemuksen hetkessä yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Ensimmäiset lainatarjoukset hakija saa vertailtavakseen jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja tietää, että hakijan lainasta kilpailee myös moni muu, joten jokainen lainantarjoaja pyrkii tekemään hakijalle mahdollisimman edullisen lainatarjouksen ottaen toki huomioon omat ehdot lainanhakijasta.

Pyydä lainatarjoukset LeijonaLaina.fi palvelusta

LeijonaLaina.fi on apunasi edullisen lainan löytämisessä

Lainan kilpailuttaminen on yksi tärkeimpiä asioita, olet sitten hakemassa pientä tai suurempaakin lainaa. Tavalliselle kuluttajalla voi kuitenkin olla työlästä ja aikaa vievää etsiä erilaisia lainantarjoajia ja yksitellen tehdä niihin lainahakemuksia.

Käyttämällä LeijonaLaina.fi tavoitat jopa 30 tämän hetken suosituinta pankkia ja muuta lainapalvelua vain yhdellä hakemuksella. Säästät siis huomattavasti aikaa, kun annat ammattilaisten olla apunasi lainan kilpailuttamisessa.

Voit käyttää heidän palvelua täysin maksuttomasti ja tehdä lainahakemuksen koska tahansa. He välittävät hakemuksesi omille yhteistyökumppaneilleen, jonka jälkeen saat useita eri lainatarjouksia nopeasti nähtäville.

Pääset omassa rauhassa tutustumaan saamiisi tarjouksiin. Sinun on helppo nyt vertailla tarjouksia keskenään ja karsia kalliit lainat pois välittömästi.

Voit vapaasti valita haluamasi lainatarjouksen, mutta sinulla on myös oikeus hylätä ne kaikki, mikäli jostain syystä et saa omaan tarpeeseesi sopivaa tarjousta.

 

Hakuehdot

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Henkilöllä ei saa olla liikaa perintävelkaa tai maksutiedoissa maksuhäiriömerkintää. Lainanhakijalla tulee lisäksi olla myönteisen lainapäätöksen saamiseksi säännölliset ja riittävät tulot.

 

Miten kilpailutat lainasi LeijonaLaina.fi palvelussa

Palvelun käyttäminen on erittäin helppoa ja yksinkertaista.

Mikäli haluat kilpailuttaa lainasi, toimi näin:

 1. Siirry LeijonaLaina.fi sivustolle
 2. Aloita lainahakemuksen täyttäminen palvelun etusivulla
 3. Täytä hakemukseen kaikki tarvittavat tiedot, sekä valitse haluamasi lainasumma ja maksuaika
 4. Tämän jälkeen voit siirtyä eteenpäin hakemuksessa
 5. Täytä loput tiedot tarkasti ja huolellisesti
 6. Lähetä hakemus, jonka jälkeen saat alustavan lainapäätöksen nopeasti
 7. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat pian ensimmäiset lainatarjoukset nähtäville
 8. Odota rauhassa, että varmasti kaikki lainantarjoajat ehtivät lähettää tarjouksensa sinulle
 9. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä edullisin
 10. Allekirjoita tarjous lainantarjoajan ohjeiden mukaan
 11. Saat lainan pian tilillesi

 

Mitä hyötyä palvelun käyttämisestä on?

Lainanvälityspalvelun avulla säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa lainaa hakiessa.

Sinun ei tarvitse täyttää monia erilaisia hakemuksia, vaan riittää kun täytät yhden hakemuksen. LeijonaLaina.fi välittää hakemuksesi jopa 30:lle lainantarjoajalle.

Saat siis useita tarjouksia, joka takaa aina paremmat mahdollisuudet edullisen ja sopivan lainan löytämiseksi.

Palvelun käyttäminen on myös täysin ilmaista ja riskitöntä. Voit pyytää lainatarjoukset sitoutumatta kuitenkaan mihinkään.

On täysin sinun päätettävissä hyväksytkö jonkin saamistasi tarjouksista vai hylkäätkö ne kaikki.

 

Kuinka suurta lainaa voin hakea?

LeijonaLaina.fi välittää lainoja 100 eurosta 60.000 euroon saakka. Voit siis hakea pientä lainaa tai suurempaa kulutusluottoa.

Hakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa siihen, kuinka suurta lainaa hän voi saada. Mitä paremmat tulot hakijalla on suhteutettuna hänen menoihinsa, sitä varmemmin hän saa lainaa.

Voit hakea lainan myös yhteishakijan kanssa. Kun hakijoita on kaksi, myöntävät lainapalvelut helpommin heille lainaa.

 

Millaisen maksuajan lainalle voi valita?

Maksuaikaa lainoille on valittavissa 1-20 vuotta. Maksuaikaa muuttamalla voit vaikuttaa suoraan tulevan lainan kuukausierään.

Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä. Pitkät maksuajat takaavat sen, ettei suuremmissakaan lainasummissa kuukausierä pääse kasvamaan liian suureksi.

Laina on kuitenkin mahdollista maksaa takaisin etukäteen ilman lisäkustannuksia. Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, jotka lyhentävät lainaa sen loppupäästä tai voit maksaa koko loppulainan takaisin kerralla. Tästä ei aiheudu sinulle mitään lisäkustannuksia.

Itse asiassa säästät lainan koroissa ja kuluissa, mitä nopeammin maksat lainan takaisin.

Pyydä lainatarjoukset LeijonaLaina.fi palvelusta

LeijonaLaina.fi asiakaspalvelu:

Sähköposti: asiakaspalvelu@leijonalaina.fi

Asiakaspalvelumme palvelee vain sähköpostitse.

Asiakaspalvelumme on avoinna kello 7.00 – 21.00

 

Mitä mieltä olet yrityksestä LeijonaLaina.fi?

Anna oma arvosanasi alle:

[Total: 1   Average: 5/5]