Limiitti.fi

Limiitti.fi lainaa nopeastiLimiitti.fi lainapalvelusta voit hakea 2000 euron joustoluoton. 

Joustoluotto on jatkuva laina ja toimii luottokortin tavoin. Sen voit hakea muutamissa minuuteissa ja lainapäätöksen saat lähes välittömästi.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen pääset nostamaan lainaa heti tilille juuri sen verran kuin tarvitset.

Limiitti.fi myöntää joustoluottoja vähintään 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Pyydä lainatarjous Limiitti.fi palvelusta

Limiitti.fi – Joustoluottoa 500-2000 euron luottorajalla

Joustoluotto poikkeaa muista lainoista siinä, että sitä voit käyttää aina oman tarpeesi mukaan.

Sitä ei siis makseta kerralla hakijan tilille, vaan hakija itse päättää millaisissa osissa haluaa sen nostaa.

Kuluja kertyy ainoastaan käytetystä osuudesta. Nostoja voi tehdä niin usein kuin haluaa, tietenkin oman luottorajan puitteissa. Yksittäinen nosto voi olla mitä vain 100 eurosta 2000 euroon saakka.

Limiitti.fi tarjoaa asiakkaiden käyttöön myös kätevän MySaldo-palvelun, jonka kautta lainan nostaminen ja oman saldon tarkasteleminen on erittäin helppoa ja nopeaa.

 

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen onnistuu parhaiten Limiitti.fi-verkkosivuilla. Aloita sielä lainan hakeminen etusivulla olevalla lomakkeella. Etusivun lomakkeessa voit katsoa esimerkkejä lainan kuukausieristä ja kokonaiskustannuksista eri lainasummille.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että ne ovat vain esimerkkejä ja lopullisen lainatarjouksen saat täyttämällä ja lähettämällä lainahakemuksen.

Kun klikkaat etusivulla olevaa “Hae lainaa”-nappia, siirretään sinut lainahakemukseen. Täytä hakemukseen kaikki tarvittavat tiedot huolellisesti. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Lainaa hakiessa sinua pyydetään myös tunnistautumaan palveluun käyttämällä omia verkkopankkitunnuksia.

Kun olet tehnyt hakemuksen ja tunnistautunut, saat lainapäätöksen lähes välittömästi.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen on joustoluotto vapaasti sinun käytössäsi. Riippuen Limiitti.fi:n tekemästä arvioista, saat käyttöösi joko 500 tai 2000 euron luottorajan.

Omalta luottorajalta voit nyt tehdä sellaisia nostoja kuin haluat. Jatkossa nostoja voi tehdä Limiitti.fi:n palvelussa tai heidän tarjoamassa MySaldo-palvelussa.

Uusia hakemuksia sinulta ei enää vaadita, jos hakemus on kerran hyväksytty, niin voit oman luottorajasi puitteissa tehdä nostoja juuri silloin kuin haluat.

 

Joustoluoton takaisinmaksu

Limiitti.fi tarjoaa joustavan takaisinmaksun joustoluotolleen. Voit itse päättää, maksatko vain vaaditun minimilyhennyksen vai sitä suuremman summan. Voit myös koska tahansa maksaa koko lainan takaisin.

Kun lainaa maksetaan takaisin, vapautuu lyhennetty osuus pian taas käytettäväksi omalle joustoluotolle. Mitä nopeammin maksat lainaa takaisin, sitä vähemmän sille ehtii kertyä korkoa ja kuluja.

Lainalaskurin esimerkki luoton takaisinmaksusta: Lainaa 2000 euroa, Maksuaika 12 kuukautta, Maksat takaisin 2295 euroa, Todellinen vuosikorko max. 29,60 %.

 

Limiitti.fi lisäpalvelut

Limiitti.fi tarjoaa kattavia lisäpalveluita lainan hakijoille, joita he voivat hyödyntää. Nämä lisäpalvelut ovat maksullisia, mutta niistä voi olla hyötyä esimerkiksi maksuvaikeuksien yllättäessä.

Alta näet saatavilla olevat lisäpalvelut ja niiden hinnat

  • Laskutustavan muutos 5,00€
  • Eräpäivän siirto 10,00€
  • Maksuvapaa kuukausi 30,00€
  • Lyhennysvapaa kuukausi 10,00€
  • Minimilyhennyksen pienentäminen määräajaksi 20,00€

Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse tuon kuukauden osalta maksaa lainkaan lyhennystä tai korkoa.

Lyhennysvapaa taas tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse maksaa lyhennystä, mutta korko tulee kuitenkin maksaa kyseisen kuukauden osalta.

Pyydä lainatarjous Limiitti.fi palvelusta

Limiitti.fi asiakaspalvelu

Puhelin: 010 219 5500

pvm 0,08 € + 0,06 € / min
mpm 0,08 € + 0,17 € / min

Puhelinpalvelu ja chat palvelee 24h/vrk.

Sähköposti: asiakaspalvelu@saldo.com

Sähköposteihin vastataan ark. 7 – 21 ja viikonloppuisin klo 10 -18

Mitä mieltä olet yrityksestä Limiitti.fi?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 2   Average: 5/5]