Nordax Bank

Nordax Bank on pankki, joka palvelee useissa pohjoismaissa, kuten Ruotsissa, Norjassa sekä Saksassa. Nordax toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa ja on luotettava pankki. Lainapalvelun kautta kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea vakuudetonta kulutusluottoa lainasummille 3000 – 60 000 euroa. Lainaa varten hakijan ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Maksuaikaa lainalle myönnetään lainasummasta riippuen 1 – 15 vuotta. Palvelun kautta hakija voi hakea täysin uutta lainaa tai yhdistää jo olemassa olevat lainat yhteen. Lainan uudelleen kilpailuttaminen on myös järkevää. Uuden korkokattouudistuksen myötä lainan nimellinen vuosikorko pysyy hyvin maltillisella tasolla.

Aloita uuden tai olemassa olevan lainan kilpailuttaminen alla olevasta linkistä. Asiakkaan lainahakemus kilpailutetaan Nordax Bankilla sekä 30 muun lainantarjoajan kesken. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle oman riskianalyysin. Tämän perusteella lainantarjoaja tekee hakijalle lainatarjouksen tai ei.

Kilpailuta Nordax Bank ja 30+ muuta luotonantajaa

Nordax Bank kulutusluotto

Nordax Bankin tarjoaman 3000 – 60 000 euron kulutusluotto soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Lainalla voi tehdä suurempia hankintoja, kuten ostaa paremman auton, veneen tai moottoripyörän. Useat suomalaiset ovat hankkineet kulutusluoton myös silloin, kun on tullut ajankohtaiseksi asunnon tai kesämökin remontointi. Lainan voi myös pilkkoa pienempiin osiin ja ostaa lainalla aina tarpeen tullen mitä tarvitsee. Lainan takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta, eikä lainaa varten hakijan tarvitse etsiä lähipiiristään takaajia tai vakuuksia. Halutessaan lainanhakija saa ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen hakijan, jolloin molemmat ovat tasavertaisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämä antaa tarvittavaa turvaa, jos laina-aikana toinen lainanottajista sairastuu tai joutuu esimerkiksi työttömäksi.

 

Vaatimukset lainanhakijalle

Nordax Bank lainaa voi hakea seuraavin ehdoin:

Hakijan tulee olla täyttänyt 23 vuotta. Hakijalla ei saa olla luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä, koska tämä on automaattisesti este lainanmyöntämiselle. Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä. Säännöllisiksi/ riittäviksi tuloiksi katsotaan yli 16 000 euron vuositulot.

 

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen tasapainottaa talouttasi ja säästät kuukausikustannuksissa. Laske yhteen lainat, jotka haluat yhdistää (pikavipit, joustoluotot, osamaksut tai esim. kulutusluotot) ja hae kyseiselle lainasummalle uutta lainaa. Lainahakemuksesi välitetään heti yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi. Kilpailuta lainamarkkinoilla on vuosi vuodelta kiristynyt, joten jokainen lainantarjoaja pyrkii tekemään parhaan mahdollisen lainatarjouksen hakijalle.

Lainatarjousten määrä riippuu monesta tekijästä, kuten haetusta lainasummasta, hakijan tiedoista ja maksuvalmiudesta. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee hakijalle oman riskianalyysin, jonka perusteella he joko tarjoavat lainaa tai eivät. Nordax Bank kuten jokainen muukin lainanmyöntäjä tarkistaa aina ennen luotonmyöntämistä hakijan maksukyvyn.

 

Näin kilpailutat lainan:

  • Linkkiä klikkaamalla pääset täyttämään maksuttoman lainahakemuksen.
  • Hakemuksen huolellisen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen palvelun aloittaa heti lainan kilpailuttamisen.
  • Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo saman päivän aikana.
  • Vertailtuasi lainatarjouksia, voit valita edullisimman ja lainaehdoiltaan parhaimman lainan.
  • Ellei mikään lainatarjouksista ole hyvä, hylkäät vain tarjouksen ilman kuluja.

Huom. Vaikka et täyttäisi kaikkia Nordax Bankin asettamia lainanhakuehtoja, voit silti kilpailuttaa tarvitsemasi lainan.

Tämä on mahdollista, koska lainahakemuksesi välitetään yli 30 lainantarjoajalle kilpailutettavaksi ja jokaisella lainantarjoajalla on erilaiset hakukriteerit.

 

Lainan takaisinmaksu

Nordax Bank lainan takaisinmaksuehdot löydät lainatarjouksesta sekä lainapäätöksestä. Lainaa maksetaan takaisin aina sovitun suunnitelman mukaisesti. Muutoksista tulee aina neuvotella lainanmyöntäjän kanssa.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Saamasi lainatarjoukset eivä ole esimerkkilaskelmia, vaan yksilöllisesti sinulle suunnattuja lainatarjouksia. Hakijalla on oikeus valita itselleen parhaiten sopiva lainatarjous ja hylätä muut. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan takaisin takaisinmaksuohjelman mukaisesti.

Lainatarjouksissa tulee kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään muun muassa lainan avausmaksun, palvelumaksut, laskutuslisän ja lainan muut hoitokulut. Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota lainan muihin etuuksiin, kuten onko lainaan mahdollista saada myöhemmin maksu- tai lyhennysvapaata?

 

Nordax Bank lainaesimerkki:

Lainalaskurilla laskettu esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 18,74 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on viisi vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 € ja esimerkkikorko 15,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 15 000 €, eli 250 €/kk.

Lainan nimelliskorko on väliltä 4,19 % -20 %. Lainan muut kulut ovat 0 – 150 euroa vuodessa.

Korko on vaihtuva ja sisältää asiakaskohtaisen marginaalin sekä viitekoron.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

VertaaLainaa.fi | Nordax Bank

Kilpailuta Nordax Bank ja 30+ muuta luotonantajaa

Nordax Bank yhteystiedot

Nordax Bank AB (publ)

Box 23124

104 35 Stockholm

Sähköposti: info@nordax.fi

 

Vastauslähetysosoite laina-asiakkaille:

Nordax Bank AB (publ)

Tunnus 5016643

00003 Vastauslähetys

 

Mitä mieltä olet Nordax Bank pankkilainasta ?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 1   Average: 4/5]