Nordea

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni ja yksi Euroopan suurimmista pankeista. Nordea on yleispankki, joka tarjoaa kuluttajille suunnattua 2000 – 50 000 euron joustoluottoa. Lainaa maksetaan pankille kerran kuukaudessa sopivissa maksuerissä. Nordea joustoluottoa varten asiakkaan ei tarvitse hankkia lainalle vakuuksia tai takausta. Myönnetyllä lainalla asiakas voi toteuttaa niin pitempiaikaiset suunnitelmat kuin pienemmätkin ostokset.

Ikäraja Nordea pankin joustoluotossa on 18 vuotta. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, jolla on puhtaat ja moitteettomasti hoidetut luottotiedot.

Kilpailuta alla olevasta linkistä Nordea pankki sekä 30+ luotontarjoaa. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjouksen jo muutamassa minuutissa.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle oman riskianalyysin, jonka perusteella he määrittävät voivatko antaa omaa lainatarjoustaan hakijan antamien ehtojen perusteella. Lainatarjousten määrään vaikuttaa muun muassa hakijan ikä, haettava lainasumma sekä maksuaika.

Kilpailuta Nordea ja 30+ muuta luotonantajaa

Nordea joustoluotto

Nordea joustoluottoa hakija voi hakea oman lainatarpeen mukaan väliltä 2000 – 50 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on 1 – 5,5 vuotta. Lainan takaisinmaksuohjelma on joustava ja maksuaikaa voi tarpeen mukaan muuttaa oman taloudellisen tilanteen sen vaatiessa. Lainaan on myöhemmin mahdollista hakea myös lainan korotusta. Nordea joustoluotto on ollut monelle lainantarvitsijalle hyvä ratkaisu, kun lainaa on tarvittu mm. auton tai veneen ostoon, kesämökin remontoimiseen tai esimerkiksi oman kodin kunnostamiseen.

 

Näin kilpailutat Nordea lainan:

  • Aloita lainan kilpailuttaminen linkistä ” Kilpailuta tästä”.
  • Hakija siirtyy esitietolomakkeeseen, jossa kysytään perustiedot, lainasumma ja laina-aika.
  • Hakija hyväksyy käyttöehdot ja tietosuojaselosteen ja siirtyy varsinaiseen hakemukseen.
  • Hakemus tulee täyttää huolellisesti – tähän kuluu aikaa noin 10 minuuttia.
  • Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen hakemus välitetään heti 30+ pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi.

Vinkki: Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksen vastaanottaminen on täysin maksutonta ja riskitöntä.

Lainan kilpailuttaminen monen eri luotonantajan välillä antaa parhaat vaihtoehdot löytää itselle edullisin lainatarjous.

Jokainen lainantarjoaja tekee oman tarjouksensa hakukriteeriensä perusteella, joten vaikka et täyttäisi kaikkia Nordea pankin hakuehtoja, voit silti kilpailuttaa tarvitsemasi lainan.

 

Lainan takaisinmaksu

Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa sovituin lyhennyserin. Nordea joustoluoton takaisinmaksuaika on 1 – 5,5 vuotta. Lainan maksuaikaan vaikuttaa haettu lainasumma ja hakijan tiedot. Joustoluotossa maksuaika on tavallista joustavampi, joten lainan takaisinmaksuaikaa voi tarvittaessa muuttaa. Lainaa voi myös maksaa suuremman summan ennenaikaisesti. Lisälyhennyksestä ei peritä ylimääräistä maksua. Ota kuitenkin aina ennen muutosten tekoa yhteyttä lainanmyöntäjään. Ominpäin muutoksia ei saa tehdä.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä lainahakemuksesi kilpailutettavaksi varmistat, että hakemuksesi välitetään yli 30 lainantarjoajalle kilpailutettavaksi. Jokainen tarjous on henkilökohtainen ja sinun hakutoiveet huomioonottava. Vertaa lainatarjouksia toisiinsa ja valitse lainatarjous, joka on mieleinen ja lainaehdoiltaan edullisin sekä joustavin. Huomio lainantarjouksissa todellisen vuosikoron lisäksi lainan joustavuutta, kuten onko mahdollista maksuvapaaseen tai lainan korotukseen.

 

Nordea lainaesimerkki:

Nimelliskoron ollessa 7,69 % ja laina-ajan ollessa 72 kk on todellinen vuosikorko 5 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 13,5 %.

Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

Lue lisää samasta aiheesta:

VertaaLainaa.fi | Nordea

Kilpailuta Nordea ja 30+ muuta luotonantajaa

Nordea yhteystiedot

Nordea Rahoitus Suomi Oy

Satamaradankatu 5

00020 Nordea, Helsinki

Suomi – Finland

 

Mitä mieltä olet pankkilainasta Nordea?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 2   Average: 5/5]