Omalaina.fi

Omalaina.fi kilpailuttaa lainasiOmalaina.fi on kotimainen lainan kilpailuttamiseen keskittynyt lainapalvelu.

Heidän kautta voi kilpailuttaa lainaa 100-60.000 euroa täysin ilmaiseksi.He toimivat yhteistyössä jopa 30 pankin ja lainantarjoajan kanssa ja ovat erikoistuneet etsimään kuluttajille mahdollisimman edulliset lainat.

Lainahakemus tehdään heidän verkkosivuilla kuten missä tahansa lainapalvelussa, mutta erona on se, että saat useita lainatarjouksia hakemuksellesi.Heidän palvelua voi käyttää kaikki yli 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot.

Pyydä lainatarjoukset Omalaina.fi palvelusta

Omalaina.fi kilpailuttaa lainasi täysin ilmaiseksi

Monet kuluttajat sortuvat edelleen ottamaan ensimmäisen lainan, jota heille tarjotaan. Tämä johtaa monesti liian kalliin pikavipin ottamiseen ja pahimmassa tapauksessa maksuvaikeuksiin, kun otettuun lainaan ei ole tutustuttu kunnolla.Siksi on erittäin tärkeää että hakee lainaa netistä vastuullisesti ja tutustuu eri vaihtoehtoihin. Lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, jotta pystyy helpommin välttämään turhan kalliita lainoja. Lainan kilpailuttaminen ilman apua on kyllä mahdollista, mutta erittäin työlästä.

Siksi Omalaina.fi kehitti oman palvelunsa auttamaan ihmisiä edullisimman lainan löytämisessä. Käyttämällä heidän palvelua, säästät aikaa ja vaivaa, sekä parannat mahdollisuuksiasi halvimman lainan löytämisessä.Heidän palvelun käyttö on kuluttajille täysin ilmaista ja riskitöntä. Lainatarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit katsoa millaisia lainatarjouksia saisit ja valita vasta sen jälkeen hyväksytkö jonkun tarjouksista vai et. Sinulla on täysi oikeus hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset, mikäli mikään tarjouksista ei kuulosta hyvältä.

 

Omalaina.fi toimintaperiaate

Kuluttajille Omalaina.fi palvelun käyttö on erittäin helppoa. Lainan kilpailuttaminen onnistuu seuraavasti:

  • Siirry Omalaina.fi palvelun verkkosivuille
  • Täytä ensin perustietosi hakemukseen, jonka jälkeen pääset tekemään varsinaisen lainahakemuksen,
  • Täytä hakemukseen tietosi huolellisesti. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.
  • Lähetä lainahakemus, jonka jälkeen Omalaina.fi välittää sen yhteistyökumppaneilleen.
  • Saat tämän jälkeen heiltä lainatarjoukset nähtäville.
  • Vertaile lainatarjoukset huolellisesti ja valitse niistä sinulle sopivin.
  • Allekirjoita haluamasi lainatarjous, jonka jälkeen laina siirretään tilillesi.

 

Yhdistä useat lainat yhdeksi

Omalaina.fi toimii hyvänä apuna myös silloin, jos haluat yhdistää aiemmat lainasi yhdeksi. Lainojen yhdistäminen on lähes aina kannattavaa, sillä on täysin turhaa maksaa monien eri lainojen päällekkäisiä korkoja ja kuluja.Saat selvää säästöä, kun kilpailutat yhden edullisemman lainan, jolla maksat aikaisemmat kalliit lainat pois.Aloita lainojen yhdistäminen sillä, että lasket kaikki aikaisemmat lainasi yhteen. Voit halutessasi liittää tähän myös esimerkiksi luottokorttimaksut tai muut osamaksut, jos sinulle on kertynyt sellaisia. On järkevää yhdistää kaikki sellaiset maksut ja lainat, joita joudut lyhentämään joka kuukausi.Kun tiedät millaisella summalla saat kaikki aikaisemmat laskut ja maksut maksettua, voit kilpailuttaa lainasi Omalainan kautta. Lainojen yhdistämisellä voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja vuosittain.

 

Kilpailuta vanha lainasi uudelleen

Tiesitkö, että on järkevää kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen tasaisin väliajoin? Lainojen hinnoittelu muuttuu jatkuvasti kilpailun lisääntymisen myötä. Voi olla että muutama vuosi sitten laina on nykyään mahdollista vaihtaa paljon edullisempaan.Vanhan lainan kilpailuttaminen on täysin riskitöntä, sillä voit helposti katsoa millaisen lainatarjouksen saisit nykyään. Jos kuitenkaan et saa parempaa tarjousta, kuin mitä nykyinen lainasi on, voit hylätä kaikki saamasi tarjoukset. Vaikka hylkäät kaikki saamasi tarjoukset, ei sinulle kerry mitään kuluja.Kannattaa siis tarkistaa, ettet maksa nykyisistä lainoistasi liikaa, koska voit ainoastaan hyötyä siitä tai muuten et maksa mistään.

 

Omalainan lainaesimerkki:

Lainalaskurilla laskettu kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Pyydä lainatarjoukset Omalaina.fi palvelusta

Omalaina.fi asiakaspalvelu

Postiosoite:LVS Brokers Oy

2521965-8

PL 644,

00101 HELSINKI

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Saamasi lainapäätökset ja tarjoukset pääset näkemään helposti oman tilisi kautta, kun kirjaudut omilla tunnuksilla Omalainan sivustolle.

Mitä mieltä olet yrityksestä Omalaina.fi?Anna oma arvosanasi alle

[Total: 4   Average: 4.5/5]