Ostosraha

Ostosraha kulutusluotto 100-10.000 euroaOstosraha on suomalainen, jo vuodesta 2005 asti toiminut suosittu ja luotettava lainantarjoaja.

He myöntävät kuluttajille vakuudetonta lainaa 400 – 3000 euroa 1 – 3 vuoden takaisinmaksuajalla.

Lainaan ei siis tarvita vakuuksia, eikä takaajia, joten lainan käsittelyajat ovat todella lyhyet. Lainapäätöksen hakemukseen saa muutamassa minuutissa ja lainankin tilille parhaillaan alle 15 minuutissa.

Heidän palvelu on tarkoitettu yli 21 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kilpailuta Ostosraha ja 30+ muuta luotonantajaa

Ostosraha vakuudeton kulutusluotto

Ostosrahan kulutusluotto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat rahoitusta erilaisiin menoihin ja hankintoihin. Heiltä voi hakea luottoa niin pieniin, kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Heidän lainatuote on kertalaina, joka siis maksetaan kokonaisuudessa kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään tasaerissä kuukausittain.

Myönnettävät lainasummat ovat 400 eurosta 3000 euroon saakka. Maksuaika on mahdollista valita 12 – 36 kuukauden väliltä. Maksuaikaan vaikuttaa hieman haetun lainan suuruus, mitä suurempi laina, sitä pidempi maksuaika sille on mahdollista valita.

Ostosrahan laina sopii hyvin melkein mihin tahansa tarpeeseen. He eivät koskaan vaadi hakijoilta selityksiä siitä, mihin he aikovat lainansa käyttää. Voit siis hakea lainan ja käyttää sen juuri siten kuin itse haluat.

 

Ostosraha tarjoaa joustoa takaisinmaksuun

Kun olet hakenut kulutusluoton, tulee sitä lyhentää kuukausittain tasaerissä. Kuukausierän suuruus pysyy saman kokoisena koko maksuajan, ellei siihen tehdä välissä muutoksia.

Voit kuitenkin koska tahansa lyhentää lainaasi nopeammin takaisin tai maksaa sen kerralla pois. Jos haluat maksaa koko lainasumman takaisin, onnistuu loppuvelan kokonaismäärän laskeminen helposti Ostosrahan palvelussa, johon pääset kirjautumaan omilla tunnuksilla.

Kun maksat lainan takaisin nopeammin, säästät sen koroissa ja kuluissa, koska lainan korko lasketaan vain siltä ajalta, kun se on ollut sinulla käytössä.

Voit itse valita haluatko laskun sähköisenä perinteisen paperilaskun sijaan. Voit saada laskun sähköpostitse, e-laskuna tai NetPosti-palveluun. Sähköpostilaskutuksen voit ottaa helposti käyttöösi kirjautumalla omilla tunnuksilla Ostosrahan verkkosivuille.

 

Lainalaskurilla laskettu esimerkki Ostosrahan kulutusluotosta:

2000 euron lainassa 3 vuoden maksuajalla, todellinen vuosikorko on 28,9%, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä on 80,23 euroa, kuukausieriä 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma on 2888,11 euroa (sis. lainanhoitopalkkion 6€/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9%.

Kilpailuta Ostosraha ja 30+ muuta luotonantajaa

Ostosraha asiakaspalvelu

OPR-Online palvelu on auki 24/7, josta pääset seuraamaan lainasi tietoja, laskuja ja omia asiakastietoja.

Voit Online palvelussa asettaa maksuvapaita kuukausia tai tehdä maksusopimuksen.

 

Laskutus-ja maksuasioissa sinua palvellaan arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-14.

Puhelin: 020 741 2040

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

 

Muu asiakaspalvelu on avoinna arksin klo 9-18.

Puhelin: 020 741 2030

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Ostosraha?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 4   Average: 4.5/5]