POP Pankki

POP Pankki

POP Pankki on jokaiselle suomalaiselle tuttu. POP Pankki on Bonum Pankki Oyj omistama talletuspankki, joka tuottaa POP Pankille niiden tarvitsemat palvelut.

Kuluttajille POP Pankki tarjoaa mm. vakuudetonta 2000 – 20 000 euron kulutusluottoa jopa 10 vuoden maksuajalla.

Palvelun ikäraja on 18 vuotta ja lainaa POP Pankista voi hakea kaikkien pankkien asiakkaat.

Täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen alla olevasta linkistä kilpailutamme lainahakemuksesi hetkessä POP Pankilla sekä 30+ lainantarjoajalla.

Lainan kilpailuttaminen antaa hakijalle hyvät vaihtoehdot mistä valita edullisin laina.

Lainan todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa vertailla lainapalvelun tarjoamia muita etuja, kuten onko lainaan mahdollista saada maksuvapaata? Tai onko sinulle tärkeää suosia kotimaista lainapalvelua?

Kilpailuta POP Pankki ja 30+ muuta luotonantajaa

POP Pankin kulutusluotto

POP Pankin tarjoaman kulutusluotto on 2000 – 20 000 euron suuruinen laina. Jokainen lainaa tarvitseva hakija saa itse määrittää lainasumman ja sille sopivan maksuajan. Lainanmyöntäjällä voi toki olla ehdottaa lainalle muun pituista laina-aikaa, jos se on hakijan talouteen nähden järkevämpää.

POP Pankki on luotettava suomalainen pankki, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen lainaa monenlaiseen hankintaan. Kulutusluotto on suosituimpia lainatuotteita, koska lainan saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin tarvitsee. Jokaisen lainanhakijan lainatarve on hieman erilainen ja sen vuoksi lainan käyttämistä on vaikea rajata. Osalle laina menee moneen pienempään hankintaan, osalle yhteen suurempaan ostokseen, kuten autoon tai veneeseen.

Jokaiselta hakijalta kuitenkin odotetaan vastuullista lainaamista ja lainan takaisinmaksamista sovitun lainaohjelman mukaisesti. Jos hakijalla on vaikeuksia lainan takaisinmaksun kanssa tai jotain muuta kysyttävää lainatuotteesta, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan lainanmyöntäjään.

 

Vaatimukset lainanhakijalle

POP Pankki kulutusluottoa voi hakea täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Haettavat lainasummat 2000 – 20 000 euroa. Laina-aika 1 – 10 vuotta. Lainaa varten henkilön ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.

 

Lainojen yhdistäminen

POP Pankki palvelun kautta hakija voi hakea myös yhdistelylainaa. Lainojen yhdistäminen on yleensä ajankohtaista, jos henkilöllä on kaksi tai useampi korkeakorkoinen pikavippi maksamatta. Lainojen yhdistämisen avulla hakija pääsee eroon monen lainan päällekkäisistä kuluista ja korkomaksuista. Lainojen yhdistäminen auttaa myös selkeyttämään taloudenhallintaa.

 

Näin kilpailutat POP Pankki lainan:

  • Täytä maksuton lainahakemus huolellisesti.
  • Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainahakemuksesi välitetään yhden sijaan 30+lainantarjoajalle.
  • Saat suurimman osan lainatarjouksista jo saman päivän aikana.
  • Tutustu lainatarjouksiin ja valitse sinulle parhaiten sopiva laina.
  • Ellei mikään miellytä, hylkää kaikki ilman mitään kuluja.

Huom. Jokainen lainantarjoaja tekee oman tarjouksensa hakukriteeriensä perusteella, joten vaikka et täyttäisi kaikkia POP pankin asettamia hakuehtoja, voit silti kilpailuttaa tarvitsemasi lainan. Jos hakuehtosi täyttyvät muulla lainantarjoajalla, he antavat sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen.

 

Lainan takaisinmaksu

POP Pankki kulutusluotossa laina-aika on väliltä 1 – 10 vuotta. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Tarkan suunnitelman näet lainatarjouksesta, joka lähetetään sinulle ennen lopullista lainapäätöstä. Lainaa tulee maksaa takaisin aina sopimuksen mukaisesti, mutta halutessaan lainansaaja saa tehdä ennenaikaisen lyhennyksen, jos se on taloudellisesti järkevää.

Lainan ennenaikaisesta lyhennyserästä tai jostain muusta tarvittavasta muutoksesta tulee kuitenkin aina neuvotella ja sopia lainanmyöntäjän kanssa.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Kilpailuttamalla lainasi POP Pankilla sekä 30+ lainantarjoajalla, saat hetkessä vertailtavaksesi henkilökohtaisia lainatarjouksia. Pelkkien esimerkkilaskelmien tulkitseminen ei anna oikeaa kuvaa siitä millä korolla ja muilla ehdoilla sinä voit saada lainaa. Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen vastaanottaminen on riskitöntä ja nopeaa.

Pyydä yhden lainatarjouksen sijaan monta lainatarjousta -säästä aikaa ja rahaa.

 

POP Pankki lainaesimerkki:

Lainalaskurilla laskettu esimerkkilaina: Lainaa 4000 euroa, Laina-aika 4 vuotta, Kuukausierä 108 euroa, Todellinen vuosikorko 14,0 %, Maksettava yhteensä: 5142,20 euroa. Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 28,76 %.

Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

VertaaLainaa.fi | POP Pankki

Kilpailuta POP Pankki ja 30+ muuta luotonantajaa

POP Pankki yhteystiedot

Bonum Pankki Oyj | POP pankki

Suomi – Finland

Hevosenkenkä 3

02600 Espoo

 

Mitä mieltä olet pankkilainasta POP Pankki?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 2   Average: 4.5/5]