Rahoitu.fi

Rahoitu.fi - Kilpailuta lainasi ilmaiseksiRahoitu.fi on kotimainen lainanvälityspalvelu, joka etsii kuluttajille parhaat ja edullisimmat lainat.

Palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa heti 2000-60.000 euroa ja maksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Heidän palveluaan voi käyttää, jos hakija on vähintään 20-vuotias, hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja hän asuu vakituisesti Suomessa.

Rahoitu.fi:n kautta haettuihin lainoihin ei tarvitse vakuuksia, eikä takaajia.

Pyydä lainatarjous Rahoitu.fi palvelusta

Rahoitu.fi kilpailuttaa lainasi

Rahoitu.fi ei siis itse myönnä lainaa. He toimivat yhteistyössä useiden pankkien ja lainantarjoajien kanssa. Kun hakija tekee hakemuksen heidän sivuillaan, välittävät he sen automaattisesti omille yhteistyökumppaneilleen. Tämän jälkeen näistä yhteistyökumppaneista he, jotka voivat tarjota hakijalle hänen hakemaa lainaa, lähettävät tarjouksensa suoraan hänelle.

Saamistaan tarjouksista lainanhakijan on helppo vertailla itselleen sopivin ja edullisin lainatarjous. Hakijalla on myös oikeus hylätä vaikka kaikki hakemukset, eikä siitä aiheudu hänelle mitään kustannuksia. Lainan kilpailuttaminen on siis täysin riskitöntä, sillä mitään kuluja ei kerry, ellei hakija hyväksy jotain saamistaan lainatarjouksista.

Lainan kilpailuttaminen tapahtuu täysin samalla tavalla kuin minkä tahansa netissä tarjottavan lainan hakeminen. Siirry vain Rahoitu.fi sivulle ja täytä lainahakemus. Saat tämän jälkeen nopeasti useita lainatarjouksia, jos täytät Rahoitu.fi:n asettamat vaatimukset.

 

Lainojen yhdistäminen Rahoitu.fi palvelun avulla

Voit myös helposti yhdistää aiemmat lainasi yhdeksi Rahoitu.fi:n avulla. Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle suuriakin säästöjä, kun et joudu enää maksamaan usean lainan korkoja ja kuluja. Se myös helpottaa talouden hallintaa, kun sinun tarvitsee enää muistaa vain yhden lainan hoitaminen usean pienen lainan sijaan.

Kun lainoja on kertynyt useita, on niiden eräpäivissä ja kuukausierissä hankala pysyä mukana. Tästä voi aiheutua helposti se, että jokin lasku jää maksamatta, mikä taas kerryttää kuluja muistutuslaskujen muodossa.

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti siten, että aloitat laskemalla kaikki olemassa olevat lainat yhteen. Voit myös helposti liittää tähän esimerkiksi erilaiset osamaksut tai luottokorttimaksut. Kun tiedät lainojesi kokonaissumman, tiedät kuinka suurta lainaa sinun tulee hakea.

Rahoitu.fi etsii sinulle edullisimmat yhdistelylainat, joilla voit maksaa aikaisemmat lainasi pois ja jäljelle jää vain yksi huolellisesti kilpailutettu ja edullinen laina.

 

Hae lainaa yhdessä toisen kanssa

Varsinkin suuremmissa summissa, voi rinnakkaishakijan lisääminen olla pakollista lainan saamiseksi. Jos tulosi ovat melko pienet tai sinulla on ennestään lainaa, ovat mahdollisuudet suurien lainojen saamisessa melko pienet.

Rinnakkaishakijana voi toimia esimerkiksi avio-tai avopuoliso. Kahden hakijan kohdalla takaisinmaksukyky suurenee, jolloin lainantarjoajat uskaltavat myöntää suuremmankin kulutusluoton helpommin. Myös mahdollisuus pienempään korkoon paranee kahden hakijan kohdalla huomattavasti.

Rinnakkaishakijan tulee täyttää samat Rahoitu.fi:n vaatimukset, eli vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja riittävä takaisinmaksukyky. On tärkeää, että molemmat ovat selvillä lainan hakemisesta ja siitä, että kumpikin hakija on vastuussa koko lainasta, ei vain sen puolikkaasta.

Lainan kilpailuttaminen onnistuu samalla tavalla kuin yksin hakiessa, mutta yhdessä hakiessa tulee hakemukseen täyttää molempien tiedot.

Yleisimmin laina haetaan yhdessä oman kumppanin kanssa, mutta myös esimerkiksi toinen vanhemmista voi toimia toisena hakijana täysi-ikäisen lapsen lainahakemuksessa.

Jos haluat lukea lisää lainojen kilpailuttamisesta, tutustu palveluun LainanKilpailuttaja.fi.

Pyydä lainatarjous Rahoitu.fi palvelusta

Rahoitu.fi asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09.00 – 16.00.

Puhelin: 09-2316 3052

Sähköposti: info@salusgroup.fi

Voit myös käyttää Chat-palvelua kotisivuilla osoitteessa www.rahoitu.fi.

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Rahoitu.fi?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 3   Average: 4.3/5]