Resurs Bank

Resurs Bank toimii Pohjoismaissa laajalti. Pankki tarjoaa asiakkailleen maksu – ja rahoitusratkaisuja, kuten 1000 – 50 000 euron vakuudetonta kulutusluottoa. Resurs-konserni noteerattiin pörssissä Nasdaq Stockholm -listalla Resurs Holding -nimellä vuonna 2016. Kyseessä on siis varsin vakavarainen pankki. Resurs Bank palvelun kautta hakija voi hakea uutta lainaa tai yhdistää jo olemassa olevat lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen.

Aloita uuden tai olemassa olevan lainan kilpailuttaminen alla olevasta linkistä. Asiakkaan lainahakemus kilpailutetaan aina Resurs Bankilla sekä 30 muun lainantarjoajan kesken.

Kilpailuta Resurs Bank ja 30+ muuta luotonantajaa

Resurs Bank kulutusluotto

Resurs Bank lainaa voidaan rahoituspalvelun kautta myöntää 1000 – 50 000 euroa. Laina-aika on 1 – 12 vuotta. Hakija voi käyttää myönnetyn kulutusluoton haluamallaan tavalla pienempään tai suurempaan hankintaan. Palvelun kautta asiakkaan on mahdollista hakea yhdistelylainaa korvaamaan aikaisemmin otetut kulutusluotot, osamaksut, pikavipit sekä muut lainat. Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloutta ja tuo pidemmällä aikavälillä huomattavaa säästöä.

 

Vaatimukset lainanhakijalle

Resurs Bank lainaa voi hakea, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

Resurs Bank lainaa hakevan henkilön tulee olla vähintään 23 – vuotias Suomen kansalainen. Lainatarjousta tehdessään pankki tarkistaa hakijan tiedot ja, jos luottotiedoista löytyy maksuhäiriömerkintä on se selvä este lainan myöntämiselle. Hakijalla tulee olla säännölliset ja riittävät tulot työ – tai eläketuloista (säännöllisillä tuloilla tarkoitetaan yli 800 € bruttotuloja alle 3 100 euron lainoissa ja vähintään 1 300 bruttotuloja yli 3 100 euron lainoissa).

 

Lainojen yhdistäminen

Resurs Bank 1000 – 50 000 euron lainan voi hyödyntää myös lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on vanhaa lainaa maksamatta kaksi tai useampi, kannattaa lainat kilpailuttaa palvelun kautta uudelleen. Kilpailuttamisen kautta hakija saa yleensä useita lainatarjouksia, joista osa voi olla vanhaa lainaa edullisempi. Hyväksyttyäsi lainatarjousten, voit aloittaa pian lainojen yhdistämisen maksamalla kaikki vanhat kokonaisuudessaan pois.

 

Näin kilpailutat lainan:

  • Jätä maksuton hakemus palvelun kilpailutettavaksi.
  • Lainahakemuksesi välitetään hetkessä Resurs Bankille sekä 30+ lainantarjoajalle.
  • Lainan kilpailuttamisen kautta saat vertailtavaksi lainatarjouksia.
  • Hyväksy joku tarjouksista tai hylkää kaikki.
  • Lainan kilpailuttaminen on aina riskitöntä ja maksutonta.

Huom. Jokainen lainantarjoaja tekee oman tarjouksensa riskianalyysinsa perusteella. Vaikka et täyttäisi kaikkia Resurs Bankin asettamia hakuehtoja, voit silti kilpailuttaa tarvitsemasi lainan. Jos hakuehtosi täyttyvät muussa lainapalvelussa, he antavat sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksensa.

 

Lainan takaisinmaksu

Lainaa maksetaan aina lainasopimuksessa sovitun takaisinmaksuohjelman mukaisesti. Resurs Bankin 1000 – 50 000 euron kulutusluotolle asiakas saa maksuaikaa lainasummasta riippuen 1- 12 vuotta. Lainan lyhennys tehdääm kerran kuukaudessa. Tarkan arvion lainasi kuukausierästä saat pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset. Jos lainan takaisinmaksun kanssa ilmenee ongelmia, ota viipymättä yhteyttä lainanmyöntäjään.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Jätä palveluun yksi lainahakemus, niin hakemuksesi kilpailutetaan puolestasi yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Lainatarjouksen määrä riippuu oleellisesti hakijan luottotiedoista, haetusta lainasummasta ja maksuajasta. Oli tarjousten lukumäärä mikä tahansa, ovat lainatarjouksen aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan maksukykyyn.

 

Resurs Bank lainaesimerkki:

Resurs Bank varmistaa aina ennen luotonmyöntämistä lainanhakijan maksukyvyn.

Lainalaskurilla laskettu esimerkkilaskelma: Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 10 000 € luotolle 8 vuoden maksuvaihtoehdolla on 13,48 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 11,90 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk -0,34 % (1.7.2019), lainan avausmaksu 95 € ja tilihoitomaksu 5 € kuukaudessa. Kuukausierä 10 000 € luotolle on 167,46 €/kk, yhteensä 96 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 16 074,76 €.

Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

VertaaLainaa.fi | Resurs Bank

Kilpailuta Resurs Bank ja 30+ muuta luotonantajaa

Resurs Bank yhteystiedot

Resurs Bank AB

PL 3900

00002 Helsinki

Suomi – Finland

Sähköposti: asiakaspalvelu@resurs.fi

 

Mitä mieltä olet Resurs Bank pankkilainasta ?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 1   Average: 5/5]