TeleFinance

TeleFinance vertailee lainat puolestasiTeleFinance on vuonna 2018 Suomessa aloittanut lainanvälityspalvelu.

Heidän avulla voit ilmaiseksi kilpailuttaa laina usealla pankilla ja lainantarjoajalla. He välittävät lainoja suurudeltaan 1000-50.000 euroa, joihin on mahdollista valita maksuaikaa 1-15 vuotta.

Palvelun avulla kuluttajat tavoittavat yhdellä hakemuksella useita lainantarjoajia. Lainan kilpailuttaminen TeleFinancen avulla on nopeampaa ja helpompaa, kun hakijoiden ei tarvitse täyttää monia eri hakemuksia useilla eri sivuilla.

Pyydä lainatarjous Telefinance palvelusta

TeleFinance kilpailuttaa lainasi

Lainan kilpailuttaminen on nykypäivänä todella tärkeää, koska lainantarjoajia on todella paljon. Tavallisilla kuluttajilla ei ole muuta selkeää keinoa löytää edullisimpaa lainaa, kuin kilpailuttamalla mahdollisimman monta lainantarjoajaa.

Lainaa ei kannata ottaa ensimmäisestä vastaantulevasta lainapalvelusta, vaan tarkempi lainan kilpailuttaminen on aina paikallaan. Oli kyseessä sitten pieni laina tai suurempi, kilpailuta laina ensin. Pikavippi voi akuuttissa rahatilanteessa olla oikea ratkaisu, mutta jos sinulla on aikaa kilpailuttamiseen, tee se ennen lopullista lainapäätöstä. Näin varmistat itsellesi kilpailukykyisen lainan.

TeleFinance auttaa kuluttajia tässä, sillä heidän kautta voi yhdellä hakemuksella tavoittaa useita pankkeja ja lainantarjoajia. Riittää, kun täyttää yhden hakemuksen heidän sivuillaan, jonka he sitten välittävät omille yhteistyökumppaneilleen.

Näin kuluttajien ei tarvitse itse käyttää aikaansa kaivaessaan tietoa erilaisista lainapalveluista ja täyttämällä hakemuksia jokaiseen niistä erikseen.

TeleFinancen palvelu on myös täysin maksuton, eikä hakemuksen tekeminen sido kuluttajaa millään tavalla ottamaan lainaa, eikä mitään kustannuksia kerry, jos mitään tarjouksista ei hyväksykkään.

 

Ketkä voivat käyttää TeleFinance palvelua?

Palvelu on suunnattu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille. Palvelu edellyttää hakijoilta puhtaita luottotietoja, sekä riittävää maksukykyä.

Kriteerit voivat hieman poiketa eri lainantarjoajien kohdalla. Sopimusten allekirjoittamiseen hakija voi tarvita esimerkiksi verkkopankkitunnuksia.

 

Näin haet lainaa TeleFinancesta

Lainan hakeminen on erittäin yksinkertaista ja onnistuu täysin netin välityksellä lähes millä tahansa laitteella, missä on internetyhteys.

Kilpailuta hakemuksesi ja hae lainaa näin:

  • Siirry TeleFinancen sivustolle
  • Aloita lainan hakeminen etusivulla olevalla lomakkeella
  • Voit heti valita haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan
  • Täytä kaikki tarvittavat tiedot tarkasti ja lähetä hakemus
  • TeleFinance välittää hakemuksesi yhteistyökumppaneilleen
  • Saat useita lainatarjouksia nähtäville
  • Odota rauhassa, jotta myös hitaimmat lainantarjoajat ehtivät lähettää sinulle tarjouksensa
  • Vertaile hakemuksia keskenään ja valitse niistä sinulle sopivin laina
  • Allekirjoita lainasopimus palvelun antamien ohjeiden mukaan

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksu voi vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Takaisinmaksusuunnitelman näet aina jokaisen lainantarjoajan antamasta lainatarjouksesta.

Yleisesti kulutusluotossa käytetään maksusuunnitelmaa, jossa jokainen kuukausierä on saman suuruinen. Tällöin lainan takaisinmaksussa ei tule mitään ongelmia, kun kuukausierän suuruuden tietää tarkasti aina laina-ajan alusta loppuun.

Lainan voi maksaa aina aikaisemmin takaisin ja ylimääräisiä lyhennyksiä voi tehdä ilman lisäkustannuksia. Yleisesti ylimääräiset lyhennykset eivät siirrä tulevia maksueriä, vaan lyhentää lainaa aina sen loppupäästä.

Mikäli haluat maksaa lainasi aikaisemmin takaisin, suosittelemme ottamaan yhteyttä lainantarjoajaan. He ilmoittavat sinulle jäljellä olevan lainan määrän, jonka maksamalla lainasi on kuitattu kokonaan maksetuksi.

 

Kuinka suuri on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee monesta eri syystä. Lainantarjoajien hinnoittelut vaihtelevat ja esimerkiksi hakijan takaisinmaksukyky voi vaikuttaa lainan korkoon.

Mikäli hakijalla on todella hyvä maksukyky, voi hän saada lainaa huomattavasti pienemmällä korolla, kuin sellainen, jonka maksukyky on huono.

Rinnakkaishakijan avulla lainan korkoa voi saada huomattavasti pienemmäksi. Kahdella hakijalla maksukyky on huomattavasti parempi, joten lainantarjoajien on helpompi laskea lainan korkoa.

Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio-tai avopuoliso tai muu perheenjäsen.

Kun haette yhdessä lainaa TeleFinancen kautta, valitkaa hakemuksessa kohta jossa kysytään, haetaanko lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Tämän jälkeen molempien tiedot tulee täyttää hakemukseen.

Huomiokaa myös se, että rinnakkaishakijankin kohdalla pätee TeleFinancen asettamat vaatimukset hakijalle.

 

TeleFinance esimerkkilaina

Lainojen korot vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä.  Yleisin lainankorko on 14%. Alhaisin korko 4,99 %. Korkein korko 20 %.

Esimerkkilaskelma lainalle: 6.500 € laina-aika 5 vuotta. Todellinen vuosikorko: 14,0%. Kustannus:  2.409,30€. Kokonaiskustannus: 8.909,30 €.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

VertaaLainaa.fi | TeleFinance

Pyydä lainatarjous Telefinance palvelusta

TeleFinance asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 044 7834 490 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@telefinance.fi

 

Mitä mieltä olet yrityksestä TeleFinance?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 3    Average: 4/5]