Vivus

Vivus pikavippiVivus on uudistanut lainatuotettaan. Lainan nimellinen vuosikorko max. 20 %, selkeä lainahinnasto sekä helppo ja nopea hakemus. Lainaa hakija saa tarvittaessa heti käyttöön 300 – 600 euroa 4 kuukauden maksuajalla.

Tämä Vivus.fi lainapalvelun yksinkertainen ja nopea pikavippi on oiva apu, kun rahantarve yllättää. Hae lainaa tarjottava 300 – 600 euroa ja tarvitsemasi pikavippi maksetaan tilillesi nopeasti.

Pyydä lainatarjous Vivus lainapalvelusta

Vivus lainaa nopeasti

Elämässä sattuu ja tapahtuu yllättäviä asioista, vaikka niihin kuinka yrittäisi varautua. Rahoitus asioiden kanssa ei kannata jäädä yksin, koska niihin löytyy tarvittava ja selkeä apu. Vivus pikalainaa ei vahingossa tule otettua liikaa, vaan juuri akuuttiin rahatarpeeseen nähden sopivasti. Vivus.fi tarjoaa asiakkailleen luottoa, joka on väliltä 300 – 600 euroa. Lainan takaisinmaksaminen suoritetaan aina 4 kuukauden maksuerissä, joten lainan kuukausierä ei missään vaiheessa pääse kasvamaan kovin korkeaksi. Lainan ensimmäinen maksuerä on 30 päivän kuluttua lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Laina maksetaan hakijan tilille normaalilla aikataululla noin 2 – 3 pankkipäivän aikana. Jos tarvitse lainaa heti tilille, siitä veloitetaan asiakkaalta 60 euron pikasiirtomaksu.

Lainaa maksetaan takaisin aina lainasummasta riippumatta 4 kuukauden maksuajalla. Lainansaaja saa takaisinmaksuohjelman mukaisesti joka kuukausi laskun lyhennyserästä. Vivus.fi pikalainaa voi kuitenkin halutessaan maksaa takaisin myös nopeammin, jos taloudellinen tilanne sen sallii. Lainan ennenaikaisesta maksamisesta ei peritä kuluja.

 

Henkilökohtainen lainatarjous

Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjouksen vastaanottaminen ei ole vielä sitova päätös. Hakija saa tutustua Vivuksen lainatarjouksen kaikessa rauhassa ja päättää hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen.

Hakijan saama lainatarjous on aina henkilökohtainen ja perustuu hakijan antamiin tietoihin. Lainan ottamiseen liittyy aina, että lainassa on tietyn suuruinen korko. Koron lisäksi lainasta saatetaan periä avausmaksu, tilinhoitomaksu tai laskutuslisä. Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan ottamiseen lliityvät kulut yhteensä.

Esimerkki Vivuksen tarjoamasta luotosta asiakkaalle: Myönnetty lainasumma on 600 euroa. Laina maksetaan takaisin neljässä kuukaudessa. Lainan nimellinen vuosikorko on näin ollen 20 %. Tämän lisäksi lainasta peritään 5 euron avausmaksu.

Oman henkilökohtaisen lainatarjouksen saat täyttämällä ja lähettämällä maksuttoman lainahakemuksen.

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen hakija on velvollinen maksamaan lainan takaisin sovitusti. Tarkista aina tarkoin lainatarjouksen ehdot.

 

Vivus.fi vaatimukset lainanhakijalle

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20 – vuotias oikeustoimikelpoinen henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa. Hakijalta edellytetään Suomen kansalaisuutta sekä suomalaista pankkitiliä.

 

Vivus lainaesimerkki:

Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun luoton summaa.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.

Lainalaskurilla laskettu esimerkki lainan kuluista: nostettu luotto 600 €, laina-aika 4kk, takaisinmaksueriä 4 kpl, luottokorko ja -kustannukset 35,03 €, takaisinmaksettava summa 635,03 €, vuosikorko 20,00 %, todellinen vuosikorko 26,30 %. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa.

 

Lue lisää samasta aiheesta:

LeijonaLaina.fi | Vivus

Pyydä lainatarjous Vivus lainapalvelusta

Vivus.fi yhteystiedot

4finance Oy

Lintulahdentie 10

00500 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)vivus.fi

 

Mitä mieltä olet yrityksestä Vivus?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 2   Average: 4.5/5]