Yrityslaina

VarmaLaina - YrityslainaVarmaLaina.fi/yrityslaina palvelun kautta pk-yrittäjä voi hakea itselleen nykyaikaisen rahoituksen. Hae lainaa maksuttomalla lainahakemuksella 2000 – 250.000 euroa jopa 24 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen täyttämiseen menee yrittäjällä vain 5 minuuttia aikaa eikä lainaa varten tarvita reaalivakuuksia. Keskimäärin hakemuksen käsittelyyn aikaa kuluu yksi työpäivä. Tämän selkeämmäksi ja helpommaksi ei yrityslainan hakeminen enää mene. Yrityslaina netistä on ollut monelle yrittäjälle hyvä ratkaisu, kun yritys on tarvinnut nopean rahoituksen ilman monimutkaisten paperilomakkeiden täyttämistä ilman vakuuksia.

 

HAE LAINAA TÄSTÄ ->

 

Yrityslaina yrityksen kasvuun ja kehitykseen

Harvalla yrityksellä on omasta takaa käyttöpääomaa, jotta lainaa ei tarvitsisi ottaa laisinkaan yrityksen kehittämiseen tai nopeamman kasvun tukemiseen. Yrityslaina haetaan yleensä perinteisestä pankista, mutta nykypäivänä ei ole mitenkään poikkeavaa hakea yrityslainaa netistä. Yrityslainan hakemisessa suoraan verkosta on monia hyviä puolia, kuten nopeus, helppous ja lainahakemuksen ympäri vuorokautinen aukiolo. Jokainen yrittäjä tietää kuinka kiireitä päivät tahtova olla, eikä aikaa pankkiajan varaamiseen tai paperilomakkeiden täyttämiseen tahdo olla. Hakemalla yrityslainaa netistä säästyt kaikelta aikaa vievältä paperityöltä ja vakuuksien hankkimiselta. Hae 2000 – 250.000 euron yrityslaina ilmaisella nettihakemuksella noin 5 minuutissa ja saat alustavan lainapäätöksen hetkessä. Lainaa varten ei tarvitse reaalivakuuksia, kuten kiinteistöä vakuudeksi, vaan lainan päävastuullisena takaajana toimii yrittäjä itse.

 

Miksi yrityslaina kannattaa hakea netistä?

Yrityslainan hakemisella netistä yrittäjä säästää huomattavasti omaa kallisarvoista työaikaa. Toisinaan myös yrityslaina on tarvittu nopeasti ilman viikkojen odottelua esimerkiksi nopeasti päätettävään uuteen yrityskauppaan tai laiterikon vuoksi ettei työt seisahdu liian pitkäksi aikaa. Yrityslainaa on mahdollista saada verkosta 250.000 euroon saakka jopa 2 vuoden maksuajalla. Taloudellisen tilanteen salliessa lainaa voi maksaa takaisin myös nopeammin mitä alkuperäisessä sopimuksessa on suunniteltu. Yrityslainatarjous kannattaa aina pyytää, koska hakemuksen täyttäminen ja tarjouksen vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen. Yrittäjä saa rauhassa tutustua tarjoukseen ja päättää hyväksyykö sopimuksen vai ei. Lainaa voi netistä hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa, mikä antaa yrittäjälle hyvin joustoa laina hakemiseen.

 

Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun hakee yrityslainaa?

Yrityksen tulee olla Suomen rekisterissä ja johdon tulee toimia Suomessa.

Yritys ei tarvitse lainaa varten reaalivakuuksia, jos yrityksen maksukyky on riittävä.

Yrityksen liikevaihdon tulee olla vuodessa vähintään 50.000 euroa ja toiminnassa vähintään viimeiset kuusi kuukautta.

Päästö saako yritys lainaa perustuu luottoluokituksen lisäksi oleellisesti yrityksen kassavirtaan.

Yrityslainahakemuksessa kysytään mm. yrityksen Y-tunnus sekä lainaa hakevan henkilön sosiaaliturvatunnus.

 

Kuinka paljon yrityslainaa voi hakea?

Yrityslainaa voi hakea 2000 – 250.000 euroa oman lainatarpeen mukaan.

Yritysmaailmassa tiettyihin asioihin tulee reagoida nopeasti ja toisinaan asiat vaativat tarkemman budjetin suunnittelua.

Tässä muutamia esimerkkejä mihin yrityslainaa on otettu:

  • Korvaamaan kokonaan tai osaksi pankkilaina
  • Uusiin laiteinvestointeihin
  • Nopeaan rahoitukseen, kun yrityksessä on tullut konerikko
  • Suurempaan yrityskauppaan
  • Henkilöstön palkkaamiseen esimerkiksi sesonkiaikana
  • Yrityksen tilojen remontoimiseen
  • Muihin uudistuksiin tai kasvun tukemiseen

 

Kuinka pitkän maksuajan yrityslainaan voi saada?

Yrityslainaan on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa jopa 24 kuukautta. Lainaa voi myös maksaa ennen aikaisesti, jos yrityksen taloudellinen tilanne sen myöhemmin sallii. Lainan takaisinmaksuaikaan vaikuttaa oleellisesti haettu lainasumma.

 

Hyvä tietää yrityslainasta

VarmaLaina.fi kautta haettu yrityslaina on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille. Lainahakemuksen voi täyttää mihin kellon aikaan tahansa päivään katsomatta. Hakemus on kaikille yrittäjille maksuton ja sitä voi hakea minkä tahansa pankin yrittäjä. Lainaa varten ei tarvitse hankkia reaalivakuuksia. Lainan täyttämisestä ei aiheudu hakijalle mitään hakemusmaksuja tai muita kuluja. Eikä lainatarjouksen vastaanottaminen sido hakijaa mihinkään sopimukseen. Lainatarjoukseen tutustuminen käy nopeasti ja hakija saa heti selville lainan tarkemmat ehdot. VarmaLaina.fi palvelun kautta saa nopeasti selville mistä yrityslaina uudelleen yrittäjälle tai jo pidempään yrittäjä toiminut hakija saa lainaa.

HAE LAINAA TÄSTÄ ->

 

VarmaLaina.fi | yrityslaina yhteystiedot:

PL 13

63301 Alavus

Suomi-Finland

Y-tunnus: 2658911-6

 

Mitä mieltä olet yrityksestä VarmaLaina.fi | yrityslaina?

Anna oma arvosanasi alle

[Total: 2    Average: 4.5/5]